Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

3D képkészítés

Készíts látványos képeket 3D képkészítő szett segítségével!

A 3D technika nem is oly régi. Azt is lehet rá mondani, hogy még jelentős fejlődésben van. A 3D-s képmegjelenítés lényege az, hogy mélységérzetet adunk a látványnak, azaz az emberi agyat „átverve” a sík felület helyett, térbeli képet látunk. E nagyon izgalmas filmes technika került ki a mozikból, indult fejlődésnek a nagyvilágban, majd ezt felhasználva jött létre a 3D képkészítő technika, melynek segítségével látványos képeket készíthetünk.


2termék 12

3D képkészítő szettel tedd felejthetetlenné a mindennapokat!

3D kép készítéssel szabadjára engedheted a képzeleted, kitörhetsz a megszokott keretek közül alkotás közben. Miközben nagyszerűen szórakozol, tökéletesen kikapcsol a napi rutinból, a gondokból, stressz levezetésnek is tökéletes, továbbá fejlődik a kreativitásod, a kézügyességed, a koncentrációs és kombinációs készséged. De nagyban befolyásolja, ráadásul a jó irányba a türelmed, kitartásod is. Nem kell a 3D képkészítéshez túl sok eszköz, hatalmas kézügyesség sem, csak egy kicsi képzelet és kreativitás.

Ezek az eszközök kellenek a 3D képkészítéshez

A 3D szett segítségével látványos 3D képet készíthetsz! Nem kell hozzá túl sok eszköz, elég hozzá kétoldalú ragasztó, olló és sniccer, valami, ami fölött kivághatod a különböző papírból kivágható kép részleteket. Továbbá egy papír keret, melyre építed a 3D látványképet, esetleg festék, ecset, vagy színes ceruzák, ha magad színeznéd, festenéd be a különböző kép részleteket. Ezután az alapra kezd el kétoldalú ragasztóval feltenni a papír képrészleteket, építsd fel a 3D látványvilágot.

3D képkészítő szettel még egyszerűbb lehet a dolgod, mivel a csomagban minden képkészítéshez kellő eszköz megtalálható.

Erre használhatod a 3D képeket!

Gyönyörű képek készíthetők ezen a módon, melyek feldobják a lakásod, látványossá is egyedivé lehet varázsolni minden üres falat, polcot. De ajándéknak is kiváló lehet egy 3D kép, melynek szinte biztos, hogy mindenki örülne!

A kreativitást igénylő 3D kép készítéssel igen látványos művek születhetnek egyszerűen, pár alapanyagból is.