Rólunk

Ismerje meg a mesés cuccok webáruházát! 

Cégünk 1992-ben alakult családi vállalkozásként és 2013-ban kezdtünk mesefigurás termékekkel foglalkozni. Először csak külföldi gyártóktól importáltunk mesés cuccokat, majd fokozatosan bővítettük kínálatunkat belföldi cégek termékeivel is. Jelenleg közel 60 beszállítóval dolgozunk együtt, átlagban 6000 különböző terméket tartunk raktáron.

  • Mesefigurás ajándékot, írószert, füzetet, táskát keres gyermekének?
  • Kreatív időtöltéshez, hobbihoz vásárolna a családnak egy ötletes szettet?
  • Tanszercsomagot vagy táskát keres az iskolába?

Webáruházunkban mesefigurás (licenszes) írószerek, iskolaszerek és kreatív termékek mesésen széles választéka várja, igen kedvező árakon.

Nálunk biztosan megtalálja a gyermeke elképzelésének megfelelő mesefigurás írószert, táskát és kreatív terméket.

Az áruházunkban elérhető 100 féle dizájn között ott van gyermeke kedvence is.

Star Wars, Marvel, Unikornis, Jégvarázs, Emoji, Pokémon, FC Barcelona, Santoro stb. – tudjuk, hogy vannak örök kedvencek és azt is, hogy mindig vannak új mesehősök is, ezért alkalmazkodunk az aktuális trendekhez és a friss mozipremierekhez.

Megnyugodhat, minőséget választ

Legyen szó író- és rajzeszközről, kellékről vagy táskáról, érthető, hogy az ergonomikus dizájnt vagy a tartósságot nem bízná a véletlenre. Termékeink döntő részét EU-s gyártóktól szerezzük be, bízhat minőségükben.

Eredeti, jogtiszta termékeket forgalmazunk

Ha nálunk vásárol, biztos lehet benne, hogy nem olcsó, silány minőségű, akár veszélyesnek minősülő utánzatot kap, hanem eredeti, jogtiszta terméket. Termékeink mindegyike a hivatalos gyártótól származik, akik rendelkeznek a termékek előállításához, forgalmazásához szükséges engedélyekkel. Arra törekszünk, hogy áraink még úgy is kedvezőek legyenek, hogy tartalmazzák a jogdíj tulajdonosának fizetendő jutalékot.

 

Akciók, kedvezmények várják

Rendszeres akciókkal, szezonális kedvezménnyekkel is kényeztetjük vevőinket. Érdemes figyelni webáruházunkban a kiemelt, akciós vagy szezonális termékeket.

Ha feliratkozik hírlevelünkre, egyetlen akcióról sem marad le. Hetente 1-2 levelet küldünk a legújabb mesés akciókról, filmpremieres vagy szezonális újdonságokról!

 

Vásároljon készletről, akár 1 napos határidővel!

A kiválasztott termék már másnap Önnél lehet. Kényelmesen és gyorsan vásárolhat, mert csak a valóban készleten lévő termékeket tudja megrendelni, melyeket (a délig leadott megrendelésnél) még aznap, a többi esetben másnap átadunk a futárcégnek.

A rendelés minden lépéséről tájékoztatjuk

Ahogyan arra is külön figyelmet fordítunk, hogy a megrendeléssel kapcsolatos üzenetekre, e-mailekre is órákon belül válaszoljunk.

Gyorsan reagálunk minden kérdésre

Az esetleges reklamációkat is gyorsan, rugalmasan kezeljük. A szállítás költsége ilyenkor nem vásárlónkat terheli.

Várjuk viszonteladók jelentkezését is! Viszonteladói áruházunk itt található: www.officetrade.hu

Nézzen körül máris webáruházunkban és szerezzen örömet gyermekének, családjának!