Rólunk

Meséscuccok áruháza”

 

Üdvözöllek a Meséscuccok oldalunkon!

Ha érdekel, hogyan született a webáruház és mit tartunk fontosnak, tarts velünk!

 

2013-ban készült el az első webáruház, az Officetrade, mely főként papírárukkal foglalkozott. Eleinte csak kiskereskedőknek, papírboltoknak, nagykereskedőknek volt előérhető, majd nyitottunk a végfelhasználók felé is.

Az áruházzal 2016-ban elnyertük az Ország boltja verseny 2. helyezését! Ezen felbuzdulva kicsivel később, 2019-ben megszületett a Meséscuccok oldal is.

 

A Meséscuccok webáruház küldetése

Célunk a minőségi és izgalmas papíráruk, mesefigurás, egyedi írószerek, ajándékok, kézműves termék iránt rajongó anyukák, nagymamák, fiatalos felnőttek, tinik vágyait teljesíteni és megfelelő termékekkel ellátni őket.

Fontos számunkra, hogy a kínálatunkban legyenek olyan árucikkek, amik máshol nem kaphatók. Például csak nálunk található meg a Fantazer (orosz) kreatív termékcsalád, Multicraft kreatív termékek Kanadából vagy a Wizardi gyémántfestés szettek Lettországból.

A termékek kiválasztásánál az elsődleges szempont pedig az, hogy ne csak keresettek legyenek, hanem jópofák és minőségileg kifogástalanok, ugyanakkor izgalmasak is. Szeretnénk sokaknak örömet okozni!

 

Rólunk

Közgazdászként végeztem Szegeden, mely után több nagykereskedelmi cégnél, például Dél-Magyarország egyik legnagyobb papír-írószer cégénél is dolgoztam. A kereskedelem már ekkor megfertőzött.

Később szembesültem azzal, hogy nincs kellő választék a mesefigurás, egyedi írószerekből, pedig kereslet lenne rá. Rögtön el is dőlt, hogy ez az én utam, ezzel kell, foglalkoznom

Pár éve egy kolléganő, aki egy szintén anyuka, segít nekem az üzlet zökkenőmentes lebonyolításában. Mondhatjuk egy ízig-vérig női, anyukás csapat a Meséscuccok!

 

Üzletpolitikánk

Szeretnénk kiemelkedni a minőséggel a nagyszámú konkurencia közül. Maximálisan boldogok lennénk, ha a vásárlók mindig elégedetten távoznának tőlünk. Figyelünk arra, hogy a vásárlási folyamat könnyű legyen, a választék bőséges, a kiszolgálás gyors, a termékek pedig minőségileg kifogástalanok. Az egyediséggel és a termékek, a szolgáltatás minőségével szeretnénk előrébb jutni! Szívesen vesszük, ha valaki visszajelzést ír, hiszen sokat lehet tanulni belőle.

Előny, hogy nagy raktárkészletünk van, közel 180 nm-es raktárban 4-5 ezer árucikk mindig megtalálható készleten.

 

Termékekről

Fiatalos, kreatív, kedves dolgokat szeretünk forgalmazni. Célunk, hogy mindenki megtalálja, amit keres.

Folyamatosan változnak a trendek, jönnek ki az új termékek, ezzel igyekszünk lépést tartani és mindig naprakészek lenni, az újdonságokkal. A minőségre megyünk és nem a mennyiségre

 

Hosszú távú cél a stabilitás, az állandóság, a minőség fenntartása.

Szemem előtt az lebeg, hogy 10 év múlva nagyobb, komolyabb céggé növi ki magát a Meséscuccok, illetve hogy a lányommal közösen, együtt vezetjük majd a webáruházat, családi vállalkozásként.