Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Bullet Journal

Szabd saját magadra a határidőnaplód!

A Bullet Journal, rövidebben BuJo, tulajdonképpen egy határidőnapló, melyet mindenki olyan kinézetre szabhat, amilyenre csak szeretne. Notesz, melybe minden fontos dolgot fel lehet jegyezni, listákat készíteni, alkotni, rajzolni bele, tehát teljesen egyedivé lehet tenni. Nincsenek benne előre megadott napok, hetek, mindenki maga alakíthatja ki ezeket.


2termék 12

Több, mint határidőnapló a Bullet Journal!

Ha nem szereted a sablonos, előre elkészített dolgokat, hanem szívesebben készíted el saját magad azt, beosztva az időd, saját jelzésrendszerrel, jelölésekkel ellátva, akkor a Bullet Journál kiváló választás hozzá. Tedd egyedivé a határidőnaplód! A Bullet Journalnál egyénileg döntheted el, hogyan rendszerezed, mi kerül bele. Egyidejűleg lehet belőle határidőnapló, naptár, notesz, jegyzettömb, napló is. A lehető legjobban kihasználhatóvá, sajátoddá tudod tenni színkódokkal, saját számozással, vagy rendszerrel, napi elfoglaltságok, jegyzetek, időpontok feljegyzésével, idézetekkel, tervekkel, személyes gondolatokkal, különböző fontosságú to-do listákkal, gondolatjelekkel és megjegyzésekkel. Éves, havi, heti és napi tervező is lehet. A minták, kiemelések, vagy a színek is segítségedre lehetnek. Washi tape szintén, mely kifejezetten hatékony, ha az oldalak tetejét, oldalát, alját jelölöd meg vele.

Bullet Journak előnyei

A legfontosabb előnye, hogy pont olyan lesz, mint amilyet te szeretnél! Egy Bullet Journal segít hatékonyan beosztani az időt, szervezni és rendszerezni az életed! Megoszthatod vele ötleteid, fontos időpontjaid, élményeid, titkos gondolataidat. Átgondolt, kreatív, ötletes és nem korlátoz semmi sem abban, hogy úgy alakítsd, ahogy a legjobb a számodra. Jól átlátható és maradandó emlék.

Nem csak hasznos, kreatív is!

A Bullet Journal nem csak egy határidőnapló, naptár, hanem egy olyan izgalmas időtöltés is, mely kellemesen kikapcsolja az embert, elszórakoztatja, kreativitásra bírja. Kerülhet bele kalligráfia, díszítés, képek, rajzok, egyszóval bármi, ami jellemző rád, és szívesen készíted. Kellemes lesz még visszalapozni is a korábbi emlékeid között, ezen a módon.