Ragasztó zselé csillámtetováláshoz, 5ml, fehér
Ragasztó zselé csillámtetováláshoz, 5ml, fehér
2 290 Ft

Ragasztó zselé csillámtetováláshoz, 5ml, fehér

Csillámpor ragasztó 5ml
Csillámpor ragasztó a csillámport 7-14 napig tartja a bőrön.
A ragasztók speciálisan bőrbarát, allergiamentes anyagokból készülnek, amivel bátran festhető a gyerekeknek is csillámos testfestés. Ennek ellenére az érzékeny bőrűeknek nem ajánlott a használata allergiapróba nélkül.

Használata teljesen biztonságos.
A ragasztók körömlakkos üvegben vannak, aminek tökéletes ecsetmérete van a mintasablonok lefestéséhez.
Az üvegbe nem szorul az ecset szára, könnyedén bele lehet mártani a ragasztó ecsetét, így gyorsan és egyszerűen használhatóak.

Tipp: A ragasztóba körömdíszítő, vagy testdíszítő köveket is belenyomhatunk, ezeket is szépen fel lehet ragasztani a csillámragasztóval a bőrre. Ha kövekkel is kiegészítjük a csillámtetoválást, még látványosabb mintát készíthetünk.


5ml ragasztó, 50db átlagos mérető mintára elegendő.

Ragasztó hígítása:
Ha sűrűnek találja a ragasztót, vagy használat alatt elpárolog belőle a víz és besűrűsödik, nyugodtan hígíthat rajta vízzel. Mivel a ragasztók vizes bázisúak, a ragasztós üvegbe 1-2 csepp vizet kell cseppenteni és ezzel felhígítható az eredeti állapotra.
Vigyázzon, hogy ne hígítsa túl, nem kell hozzá sok víz!

Fontos!
A csillám ragasztó, kifejezetten csillám tetoválások elkészítéséhez lett kifejlesztve. Az aprólékos vékony mintákhoz és a nagy minták festéséhez is használható.


A csillám ragasztó speciális tulajdonsága, hogy a bőr lefestése után, 1-3 perccel el lehet kezdeni a festést és a ragasztó csak akkor szárad meg teljesen, ha a csillámport vagy a testdíszítő köveket rárakjuk.


A ragasztó a vékony vonalaknál és az aprólékos mintáknál is tökéletesen felragasztja a csillámport a bőrre, ezért gyönyörű, részletes mintákat készíthetünk vele.
A ragasztót az olajok oldják, kerüljük az olajok használatát a csillámtetoválásokon. Ha el szeretnénk távolítani a festést, olajos kendővel tudjuk lemosni.

Kiszállítás dátuma
2024.05.22
Szállítási Költség
1890 Ft
Utolsó darabok
2 290 Ft
Egységár: 458 Ft/ml
Adatok
Termékcsoportok
Játék
Alcsoportok
Kozmetikai kellék
Cikkszám
VZM-CTRA-0001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Neked ajánljuk