Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Asztali alátét

Számos módon izgalmasabbá teszi az asztali alátét a környezetét

Az asztali alátét egy izgalmas, praktikus kiegészítő. Egy olyan lakberendezési termék, mely színesebbé teszi az asztalt, ugyanakkor megvédi az asztalt, a terítőt a karcoktól, foltoktól is.


19termék 119

Az asztali alátét használatának előnyei

Az asztali alátét nagyszerűen feldobja, alakítja az otthon kinézetét, stílusát és színesebbé teszi a teret! Az asztalvédő tulajdonsága vitathatatlan, hiszen praktikus, könnyen kezelhető, pillanatok alatt letisztítható, áthelyezhető.

A konyhaasztalra téve hangulatosabbá teszi az étkezést, a terítést, az íróasztalra rakva pedig a tanulást teszi könnyebbé és vonzóbbá. Mindezek mellett megvédi magát az asztalt, az asztalterítőt a különböző sérülésektől, karcoktól, foltoktól, elszíneződéstől, kopástól, hőtől. Könnyen tisztítható, tartós.

Az íróasztalra téve az egyedi asztali alátét vonzóbbá teszi a tanulást. A kisgyermek szívesebben ül le a leckéjéhez, ha a kedvenc figurája, mese vagy filmsztárja díszíti valamilyen módon az asztalát, mondjuk asztali alátét formájában. De a terítést és az étkezést is ugyan ennyire megkönnyíti, izgalmasabbá teszi.

Egyedi figurák, színek, minták, akár saját arckép, kedvenc háziállaté, egy kedvenc sporté, hobbyé, vagy egy saját, fontos emlékről készült fotó is díszítheti. Játszhatunk a színekkel, mintákkal, formákkal. De alkalmazkodhat a soron következő ünnephez, évszakhoz is. Az aktuális lakberendezési trendhez alkalmazkodva is alakítható az asztali alátét színe, formája, anyaga.

Az asztali alátétek hangulatossá teszik a mindennapokat, a lakást és a hangulatunkat is feldobhatják.