Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Asztali naptár

Legyen a jobb kezed az asztali naptár!

Legtöbbször nélkülözhetetlen a mindennapokban és jó szolgálatot tehet számunkra az egész évben az asztali naptár. Fontos időpontokat, találkozókat, projekteket, névnapokat, szülinapokat jegyezhetünk fel bele, de még jóval ezeken túl is sok dologra felhasználható, majdnem határtalan a lehetőség.


3termék 13

Az asztali naptár így segíti a mindennapjaidat!

Ma már szinte mindent digitálisan tárolunk, a fényképeinket, az időpontjainkat, az üzeneteinket. Viszont olykor jól jöhet még a fizikai valóságban, papír alapúan is egy-egy megjelenő figyelmeztetés, jegyzet, mely könnyedén visszakereshető, nem törlődik, nem tűnik el, továbbá nem függünk attól, hogy fel van-e töltve vagy sem. Előrelátó egész éves tervezés is lehetséges vele. Az asztali naptár felhasználása számos lehetőséget rejt magában. Nem csak kalendárium, jegyzet, ajándéknak is kíváló, reklámértékkel is bír, az eszünk lehet bármilyen fontos téma kapcsán, legyen egy időpont, vagy egy aktuális névnap vagy szülinap megjegyzése.

Asztali naptár előnyei

Sokoldalúan felhasználható, hiszen bármilyen fontos momentum kerülhet bele, jegyzet, fénykép, időpont. Kiváló ajándékötlet és nagyszerű reklámhordozó. Költséghatékony, hiszen mindent lejegyezhetsz bele egy egyszerű tollal. Munkában és az otthonodban is tudod hasznosítani az előnyeit. Mindig kéznél van, amikor kell. Magaddal tudod vinni akár. Visszakereshető, előrenézhető.

Amit vegyél figyelembe a vásárláskor

Az a legfontosabb az asztali naptár kiválasztásánál, hogy mire szeretnéd használni, milyen funkciókat szánsz neki és milyen célból szeretnéd tartani. Vedd figyelembe a méretét, az üres részeket, melyekbe írhatsz, és azt is, hogy mennyire legyen egyedi, rád szabott. Hány hónapot szeretnél azonnal áttekinthetővé tenni, mennyit szeretnél írni bele, hol fogod elhelyezni, az is elsődleges. Mindezek attól is függnek, hogy időpontokat, találkozókat, fontos momentumokat szeretnél rendszeresen feljegyezni benne, vagy bejegyzéseket is. Nézd meg azt is, hogy milyen egyéb, egyedi felhasználási területek fontosak még számodra. Névnapok, fontos időpontok, ünnepek, jeles napok jelölve vannak-e, ami lehet, hogy számodra szintén elengedhetetlen.