Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
1 - 10
Gyártó

Csillámpor, csillámragasztó

Díszíts mindent csillámporral, csillámragasztóval!

Csillogva, csillámosan minden tárgy sokkal mutatósabb és figyelemfelkeltőbb. Hintsd tele glitterrel minden felületed, a csillogás jegyében. Dekorálj, díszíts kedvedre, könnyedén, egyszerűen csillámragasztóval, csillámporral.

 


10termék 110

Milyen anyagokat díszíthetsz csillámmal?

A csillámpor szinte mindenre felszórható, viszont nem hoz tartós eredményt, csak ha valami vivőanyagba, ragasztóba, zselébe tesszük. Tehát a csillámport különböző felületeken rögzíteni tudjuk, ahhoz viszont ragasztóra van szükségünk. E célból jött létre a csillámragasztó is, mely lényegesen megkönnyíti a kreatív munkát, hiszen közvetlenül a dekorálandó felületre vihetjük fel.

A csillámos ragasztóval már könnyű bánni, segítségével tartós a használata. Főként papírra, kartonra kíváló, de jól dekorálható vele textil, fa, üveg, műanyag, fém, festett-lakkozott felület is.

Ezt díszítheted csillámporral, csillámragasztóval!

Különböző tárgyak vagy alkotások díszítésére alkalmas a csillogó ragasztó és a csillámpor. A legtöbb alkotási folyamatot teljessé teszi, vagy jól kiegészíti, és még izgalmasabbá válik általa.

Készülhetnek csillámmal kreatív faliképek, képkeretek, meghívók, rajzok, festmények, üdvözlőkártyák, party kellékek. Csillámos díszítést kaphatnak különböző asztaldíszek, fali díszek, dekorációs alapanyagok, de kulcstartók, mindennapos használati tárgyak, játékok, telefontokok, gyertyák, lámpák, különböző bútorok, de még a kerékpár vagy egy-egy ruhadarab is. Készíts ajándékot, lakásdíszt csillámporral, csillámragasztóval.

Egy kis csillogással bármi kiemelkedőbb, izgalmasabb, mutatósabb lehet.