Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
5 - 90
Méret
Gyártó

Dekorgumi

Díszítsd dekorgumival az otthonod!

A kész, sablonnal kivágott dekorgumi figurák vagy a dekorgumi lapokból saját kézzel készített dolgok nagyszerűen fel tudják dobni az otthonod! Sokoldalúan felhasználható és tartós díszeket készíthetsz belőlük az ablakba, a falakra, vagy akár egy képkeretre is.

 

 


29termék 129

Dekorgumi sokoldalú felhasználhatósága!

A dekorgumi lapokból készíthetsz különböző alakzatokat, formákat, de egy teljes mesét vagy képet is megjeleníthetsz velük a falra vagy az ablakra. Nagyszerű alapanyag dekoráláshoz. A már készen kapható öntapadós dekorformák pedig megkönnyítik a munkát, sokkal könnyebben, egyszerűbben készíthetsz saját képeket, formákat, díszeket velük, csak felragasztani kell őket. Színesebbé és egyedivé tehetsz vele bármit, akár az egész lakást is.

Dekorgumi használatának előnyei

Tartós, jó minőségű és időjárásálló is, hiszen jól bírja a nagy hőt, napsütést, a nedvességet, párát is. Még vízálló is! Kifejezetten tartós anyag. Nem nyúlik, nem kopik, megtartja a színét, formáját is. Ugyanakkor hajlítható, így egyszerűen formázható. Szinte bárhová felragasztható, bármilyen felületre. Az anyaga miatt könnyen vágható, formázható, ragasztható. Nem szakad. Varrható. Erősebb hő hatására meglágyul, és könnyen formázhat ezáltal. További előnye, hogy rengeteg színben kapható és csillámos, bolyhos, bordázott felületűben is.

Mit készíts dekorgumiból?

A kifejezetten húsvéti vagy karácsonyi formák az ünnepi dekoráció részei lehetnek. De díszítheted vele a gyerekszobát is kisbabád, nagyobb gyermeked számára. Kiírhatsz vele szövegeket, neveket, számokat. Izgalmas díszek készíthetőek vele képkeretekre, ajándékokra is. Felteheted a dekorgumit ablakra is, ezzel egy egész mesét, vagy jelenetet megjelenítve. Az adott évszaknak megfelelő díszítés is készíthető belőle. De varázsolhatsz belőle térbeli figurákat, esetleg különleges ablak vagy ajtódíszt, asztaldíszt, szélforgót, szalvétagyűrűt, ceruzatartót, de még vázát is. Hűtőmágneseket, poháralátétet, dobozokat, és különböző vízi vagy szárazföldi, kerti és fürdőszobai játékokat is alakíthatsz ezzel az anyaggal.