Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Diáknaptár

Így segítheti a mindennapokat a diáknaptár!

Minden diák hétköznapjait megkönnyítheti egy jól megválasztott diáknaptár, mely jegyzetfüzet, és határidőnapló is egyben. Egész évben a segítségére lehet, mindig kéznél van, és bármikor használható. A diáknaptárba lejegyezheti a fontos tennivalókat, jegyzeteket készíthet bele bármiről, fontos programok, határidők, beadandók időpontját feljegyezheti, tehát minden fontos információt egy helyen tarthat.


2termék 12

Így használd a diáknaptárt!

A diáknaptár használata eszményi dolog a diákok számára, hiszen hatalmas könnyebbség, hogy mindent egy helyen megtalálhatnak, ami az iskolához, az otthoni dolgaikhoz, a programjaikhoz elengedhetetlen, legyen szó egy időpontról, vagy feljegyzési lehetőségről. A mérete akkora, hogy egy táskába elfér, tehát magánál hordhatja mindig. Minden terv, jegyzet, leírás, program, fontosabb és kevésbé fontos időpont, idézet helyet kaphat benne, melyek a hétköznapokban, hétvégéken jól jöhet.

Az optimális kiegészítő a hétköznapokban!

Szinte biztos, hogy nem marad el egy jelentős teendő, a diáknaptár segítségével, de még nélkülözhetetlen megjelenés sem, bárhol is kell jelen lenni. A diák bármikor könnyedén észben tarthatja a fontos elintéznivalóit, programjait. Egy helyen lejegyezheti a fontos projekteket, a kirándulásokat, szabadnapokat, ünnepeket, táblázatokat, adatokat, az iskolai szüneteket, telefonszámokat, pénzügyeket, fontos gondolatait, bejegyzéseket, idézeteket, és még számtalan más dolgot is. Nincs szükség mindezekhez két-három füzetre, mindösszesen egy diáknaptárra mindezekhez.

A diáknaptár ideális kiegészítője a mindennapoknak, segít, hogy minden fontos időpont, teendő eszedbe jusson a nagy rohanásban, a számtalan program közepette.