Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
6 - 50
Gyártó

Fa termékek

Fa termékek, díszek, használati tárgyak tartós, időtálló anyagokból!

A fából készült termékek nem csak szépek, minőségiek, környezetbarát, hanem az élettartalmúk is meglehetősen hosszú.  Egyszerűség és letisztultság jellemzi a fából készült termékeket, amik dekorációnak vagy használati tárgynak sem utolsók. És még a díszítésük, festésük is remek időtöltés lehet.

 

 


27termék 127

Életre keltik a képzeletet a fa termékek!

Fa termékekből a természetes anyagot kedvelők remek dekorációkat, lakásdíszeket tudnak készíteni. A legtöbb dísz rövid időn belül eltörik, elromlik, lekopik. A törött részek sokszor balesetveszélyesek. Ezzel szemben a fából készült díszek erős, tömör fából készülnek, simára csiszoltak és nem csak maga a fa környezetbarát, hanem olyan anyagokkal is vannak kezelve, festve minden esetben, melyek biztonságosak.

A fa termékek a mindennapok lakásdíszei lehetnek, de az ünnepi, karácsonyi és húsvéti dekoráció részei is lehetnek. Előnyük, hogy csak a képzelet szab határt a felhasználásuknak, variálásuknak, mivel tetszés szerint dekorálhatóak, festhetőek, ragaszthatóak, csillámporral díszíthetőek vagy más anyaggal is kombinálhatóak. Így garantáltan egyediek lesznek.

A fa ceruzatartók, fa felakasztható figurák, különböző faformák, fa házikók, húsvéti és karácsonyi fából készült dekorációk, fa polcok, fa poháralátétek remek segítséget nyújthatnak a képzelet és a kézügyesség pallérozására, ugyanakkor remek dekorációs elemek készíthetőek belőlük a lakásba. És még kézzel készült, egyedi, személyes ajándéknak sem utolsók.