Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Falinaptár

Falinaptárral a könnyű tervezhetőségért!

Falinaptár nélkül lehet, de nem érdemes létezni. Hatalmas segítség a mindennapokban. Könnyen lehet vele követni a napok múlását, észben tartani fontos időpontokat, amik hamarosan bekövetkeznek. Az olyan jeles napokat, mint a névnapok, születésnapok, ünnepek, hétvégék, de még a szabadság, találkozók időpontját is.


1termék 11

Számtalan módon használható a falinaptár

Egy falinaptár lehet egyedi, személyre szabott, saját fényképekkel, emlékekkel, közös pillanatokkal tűzdelt, de egyszerű, szokványos naptár is. Jól látható helyre téve jelölni lehet benne minden fontos időpontot, jeles napot, hogy aztán a megfelelő napnál ne maradjon el biztosan semmi. Egy gyors ellenőrzés, rápillantás után azonnal láthatod, ha aznapra van valami. Ráadásul hónapról-hónapra visszanézhető minden nap. Korábbi hónapokra visszalapozva a legszebb emlékek is visszaidézhetőek könnyedén.

Érdemes idejében elkezdeni a falinaptár tervezését, beszerzését, még az év megkezdése, január előtt, hogy aztán legyen időd ellátni jelölésekkel.

Így tudod jól kihasználni a falinaptár adta előnyöket!

Érdemes szem előtt tartani, abban a szobában, helyiségben, azon a falon, ahol a legtöbbet jársz.  Azért fontos, hogy a leglátogatottabb helyen legyen, hogy mindig rá tudj pillantani. Így biztosan nem marad el semmi fontos teendő, program. Igény szerint többféle változatban, funkcióban, jelölésekkel, egyedi színkódokkal elláthatod. A legtöbb falinaptár ráadásul könnyen elkészíthető, a saját ízlésed szerint formálva olyanra, amilyenre csak szeretnéd, belsejét, külsejét tekintve.

Falinaptárral tedd könnyebbé az idő múlását és a fontos napok, programok jelölését!