Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Festés számok szerint

Ezért válaszd a festést számok szerint!

Aki szereti a kreatív dolgokat és az alkotás folyamatát, viszont nincs kiemelkedő kézügyessége, vagy kicsit bizonytalan önmagában, festési tudományában annak kíváló időtöltés lehet festés számok szerint.


11termék 111

Így képzeld el a számos kifestőt!

A kifejezetten erre fejlesztett vásznon elő van rajzolva a kiválasztott kép, egy tájlép, egy kutya, vagy valami más, amihez kedvet kapsz. Számokkal van jelölve a különböző színek helye. Ezek a számok a festékeken is megtalálhatók, melyek segítségével kell megfesteni a kép különböző részeit. Mire minden szín sorra kerül, és kiürülnek a festékes tégelyek, kész a mű, összeáll a részletekből a festmény. Előnye, hogy nem kell színeket keresgélni, kikeverni azokat, külön megvásárolni, törni a fejünk, mi, milyen színű legyen, hanem készen kapjuk a kifestőhöz. A festék keverési aránya, sűrűsége pontosan meg van határozva, azzal sem kell bajlódnunk, hogy mennyi vizet adjunk hozzá, mennyire vizezzük be az ecsetet. Megvan a sablon is, amit ki kell festeni, nem kell törnünk a fejünk azon sem, mit, hova fessünk rajta, hogyan nézzen ki a mű. A számos kifestőnél minden szükséges eszköz, festékek, sablon, ecset a csomagban benne van, így nem kell külön-külön megvásárolnunk sem ezeket. Készen megkapunk mindent, nekünk csak az alkotással kell törődnünk!

Tökéletes kikapcsolódás a festés számok szerint!

A festés számok szerint olyan tökéletes szabadidős tevékenység, mellyel lazíthatsz, kikapcsolódhatsz, alkothatsz, ám nem szükséges hozzá kézügyesség, képzelőerő, csak figyelem, szabadidő, alkotási vágy és némi precizitás, hogy ne menj ki a vonalakból. 

Ezért előnyös a számos kifestő!

Nincs különösebben korhoz, kézügyességhez kötve ez a fajta festés. Különböző nehézségi fok fellelhető a számos kifestőkből, az egyszerű mesefigurától, a merész, sok munkát igénylő tájképig, így mindenki könnyedén megtalálja a korának, kézügyességének megfelelőt, hogy meglegyen a tökéletes kikapcsolódása és a sikerélmény is. Nem szükséges hozzá nagy eszközpark sem. Megtapasztalhatod a festés, az alkotás örömét, anélkül, hogy idegeskednél, görcsölnél a fehér lap fölött, hogy utána elégedetlenkedj a végeredmény miatt. Tökéletes, szépen megfestett festményt kaphatsz számos festéssel, mely szép dísze lehet a lakásodnak, de ajándéknak sem utolsó!