Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Figurakészítés

Készíts jópofa figurákat!

Ha szeretnél egy izgalmas, vicces elfoglaltságot, akkor a figurakészítést neked találták ki, és a lehető legjobb választás számodra. Vicces, jópofa dolgok készíthetők így, minimális anyagi befektetéssel, kevés idő ráfordítással, egy kevés kézügyességgel. Ráadásul ezeket a figurákat a gyerekek is bátran használhatják játék során.


1termék 11

Vidám elfoglaltság lehet télen, nyáron egyaránt a különböző figurák készítése!

A különböző figurák készítése egy olyan vidám, könnyed elfoglaltság, mely kitűnő szórakozás lehet bárki számára, de akár az egész családnak is nagyszerű közös időtöltés lehet. Nem kerül túl sokba az előállításuk és számtalan módon fejlesztik a kézügyességet, a koncentrációt.

Miért jó, ha kedves figurákat készítünk?

E kézzel készülő, szerethető kis figurákhoz nem szükséges nagy kézügyesség, sok eszköz, alapanyag sem, mégis számtalan módon elkészíthetjük őket. Hatalmas képzelőerő annál inkább, hogy kitaláljuk, az adott színekből mi készüljön, és az pontosan hogyan nézzen ki. Különböző alakok készíthetők az alapanyagokból, színektől, formáktól függően. Lehet készíteni belőlük emberkét, különböző állatokat, szitakötőt, katicát, kukacot, vagy növényeket, fát, virágot szintén. De asztaldekoráció, ajtókopogtató, fali dísz is lehet belőlük vagy kép.

Kreatív csomagban pedig minden egy helyen megtalálható, melyet nagy lelkesedéssel fel lehet használni a különös, vicces, ijesztő, vidám, kedves alakok létrehozásához. Egy egész világot is létrehozhatunk. Dekorációs céllal készülhetnek, vagy ajándékozáshoz. A legkisebbeknek pedig kedvenc bábujuk, babájuk, figurájuk lehet a kreatív figurakészítő szett segítségével életre keltett alak.

Nagyszerű örömforrás lehet az elkészült kis figura, bármikor, bármilyen élethelyzetben előkaphatja a kisgyermek, a vonaton, az orvosnál, unatkozás közben. De nem csak a kis figura, hanem maga az elkészítése is nagyszerű dolog.

Készíts ajándékba figurákat, vagy a gyermekeddel közösen alkossatok!