Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
15 - 24
Gyártó

Filc, textil formák

Dekorfilc, a könnyen kezelhető dekorációs alapanyag

A dekorfilc egy remek, könnyen kezelhető, rendkívül sokoldalúan felhasználható anyag, mely nagy segítség lehet barkácsoláskor, vagy különböző dekoráció, jelmez készítésekor is.


 


2termék 12

Mi az a filc tulajdonképpen

A filc anyag műszaki eljárással készül, egyes állatfajok szőréből, főként birkagyapjúból, vizes közegben, hasonlóan a nemezhez, ami kézzel készül. Előnye, hogy jól vágható, varrható, formázható, ragasztható, és más hobby anyagokkal kombinálható. Ugyanakkor kitömésre, díszítésre, alapnak is használható. Nem beszélve arról, hogy vízálló, hőálló és hőszigetelő tulajdonságai is nagyon jók.

Mire használható a filc alapanyag

Tökéletes anyag a filc barkácsolásra, kreatív dolgok készítéséhez, hobbyalapanyagnak.  De előnyös tulajdonságai miatt kalap, ruha, függöny, szőnyeg, burkolóanyag, díszek is készülnek belőle. Az iparban, mezőgazdaságban, kézműiparban, népművészetben és a gyógyászatban is hasznosítják.

Erre használd a filc formákat

A filc anyag, a filc formák remek alapanyagok lehetnek asztali és ablakba tehető díszek, ajtókopogtatók, figurák, bábok, bábúk, játékok készítéséhez. De lehet belőlük készíteni jelmezt, álarcot is.
A filclapokból vagy öntapadós textilformákból pedig különböző fali dekorációk, saját képek készíthetőek, ünnepi, húsvéti, karácsonyi díszek, de egy-egy napi jelentet, mesét is elkészíthetünk velük, mesét szőve köréjük.

Nagyon jó kreatív hobby alapanyag, melyből szinte bármi elkészíthető egyszerűen, könnyedén.