Filofax gyűrűs kalendáriumok

Filofax, a méltán népszerű gyűrűs kalendárium

A Filofax gyűrűs határidő napló, egyfajta kalendárium, melynek a lapjai cserélhetőek. Talán épp ezért örvend akkora népszerűségnek, mert változtatható oldalakból áll és univerzálisan használható szinte bármire. Épp ezért még a felhasználási módja, funkciója, ideje sincs korláthoz kötve.Filofaxról fő tudnivalók

Az első Filofax 1921-ben készült Londonban. A neve "File of Facts" szavakból ered, mely tények aktájaként fordítható. Az ötlete egy kanadai mérnöktől, J.C.Parkertől származik. A 80-as években nagy népszerűségnek örvendett, de napjainkban újra reneszánszát éli. A Filofax, mint márkanév és terméknév összemosódott az idők folyamán, így miden karikás, cserélhető lapú kalendáriumot így neveznek.

Filofax előnyei                      

Univerzálisan használható határidőnaplóként, naplóként, kalendáriumként, jegyzetfüzetként, dekorációkhoz.  Külön fehér vagy színes jegyzetlapok tehetőek bele pluszban, tehát könnyen felújítható, megújítható a tartalma a cserélhető lapok segítségével. Bármeddig használható. Hétköznapi emberek, tanárok, diákok, édesanyák, de menedzserek, cégvezetők, vállalkozók határidőnaplója is lehet. Lehet modern és trendi, színes, egyedileg díszített, de egyszerű, sima is. Előnyeit bármely korosztály jól ki tudja használni. Tulajdonképpen egy papír alapú, egyedien kialakított, saját kezűleg meghatározott kinézettel, tartalommal megtöltött határidőnapló vagy regiszter. Többféle méretben, stílusban kapható és további lapokkal, oldalakkal, funkciókkal kiegészítő. Tehát mindenki a saját ízlésének és igényeinek megfelelően állíthatja össze. Kerülhet bele lista, naptár, jegyzetek, egyedi színjelölések, dekorációk, funkciók, tennivalók listája, vagy bármi más is.

Vegyél egy Filofaxot és szabd a saját ízlésedhez, adj neki egyedi kinézetet, funkciókat, hogy aztán hosszú ideig jó szolgálatot tehessen a számodra!