Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Lapok típusa
Füzet számozása
Méret
Gyártó

Füzet

Sokoldalúan felhasználható füzetek

Az iskolaszerek közül a leggyakrabban használt papír írószer termékek a füzetek. Mindenféle füzet típus kapható, hiszen sokféle dologra felhasználhatóak, így fontos, hogy igen széles legyen a választék. Az iskolában a gyerekek, de munka során, irodákban és a hétköznapokon is szükség lehet füzetekre.


478termék 160
478termék 160

Füzet fajták, melyeket kereshetünk

A füzetek lehetnek spirálosak és tűzöttek, kis és nagyméretűek, és megkülönböztethetjük belsőleg is őket, de a lapok száma, vastagságuk szerint is. Egy füzet lehet vonalas, kockás, üres vagy akár hangjegyfüzet is. Némelyik füzetben van margó, más füzetek nincsenek vele ellátva. Külsőleg is eltérőek lehetnek. Van sima, dísztelen, vagy mesemintás, állatos vagy autós is, így vonzóbbá téve a legkisebbek számára is az írást.

Ezek kerülhetnek a füzetbe

Csak a képzeletünk és az igényeink szabhat határt, mi kerülhet a füzetekbe! Írhatjuk bele az iskolai tudnivalókon, az írásokon kívül a jegyzeteinket, receptjeinket, de lehet naptár, napló, emlékkönyv, inspirációs füzet, kerülhetnek bele emlékek, saját írások, versek, a napunk vagy akár bármi fontos információ is.

Füzetek számozása, hogy könnyebben megtaláljuk a megfelelőt

A füzeteket a legkönnyebben a számozása alapján lehet megtalálni. Mivel a legtöbben ezeket a számozásokat nem ismerik, ezért álljon itt egy kis segítség. Az iskolába való füzetek két számot tartalmaznak, ami alapján könnyen be lehet azonosítani, melyiket vegyük meg. A második szám minden esetben a lapok darabszámát jelenti mindegyik füzet típusnál. A másik szám pedig tájékozódási jelleggel van, hogy könnyebben meg lehessen számozás alapján különböztetni a füzet típusokat. A címke területén, főként alul tüntetik fel a füzetek számadatait. Ott érdemes mindig keresni.

Füzet számozások

14-32 számú füzet az I. osztályosok vonalas füzete. 

16-32 számú füzet a II. osztályosok vonalas füzete. 

12-32 számú füzet a III. osztályosok vonalas füzete. 

21-32 számú füzet a IV. osztálytól ajánlott vonalas füzet. 

27-32 számú füzet a négyzetrácsos (kockás) füzet. 

20-32 számú füzet a  sima füzet. 

31-32 számú füzet a szótár füzet. 

36-16 vagy 36-32 a hangjegy füzet. 

A/4 füzet méretnél az alábbi számozások érvényesek:

81-32 számú füzet a vonalas füzet.

87-32 számú füzet a négyzetrácsos füzet.

80-32 számú füzet a sima füzet.

88-32 számú füzet a francia kockás füzet.

86-32 a hangjegy füzet.