Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
6 - 18
Gyártó

Füzetcímke

Számos előnye van a füzetcímke használatának!

Füzetcímke vagy vignetta egy praktikus dolog, mely nagy segítség lehet a könyvekre, füzetekre rátéve. Minden gyerek így egyszerűen, könnyedén könnyen megtalálhatja a saját holmiját, el tudja különíteni a többiekétől és az ízlésének leginkább megfelelő füzetcímkét választva, sokkal jobban szeretheti azt.


56termék 156

A füzetcímke használatának előnyei

Öntapadós papír füzetcímke, matrica vagy más néven vignetta egy nagyon praktikus termék az iskolások számára. Segít könnyebben beazonosítani a könyv vagy füzet tulajdonoságát, kié, melyik osztályba jár, ugyanakkor azt is megmutatja, mi van az adott füzetben, melyik tantárgyhoz tartozik. Így elkerülhető, hogy elkeveredjen, elhagyásra kerüljön, és sokkal könnyebben visszakerül az eredeti tulajdonosához, mint matricázás nélkül. Ráadásul a tanszerek könnyen összekeveredhetnek, nehéz megkülönböztetni az egyes tantárgyakhoz tartozó felszereléseket, de a matricák, füzetcímkék segítségével nem kell mindegyiket kinyitni, ha egy adott füzetet, könyvet keres a csemete, hiszen rá van írva az is, mi van benne. Ez különösen jól jöhet, ha teljesen be van csomagolva a füzet, könyv.

Mivel igazán sokféle, izgalmas mintákkal, színekkel, mesefigurákkal kapható, így sokkal jobban a magáénak érzi a gyermek, messzebbről felismerheti a sajátját, de tetszetősebb is lesz. Tehát nem csak funkciójában verhetetlen, hanem esztétikai szempontok alapján is megállja a helyét a füzetcímke. Feldobja, egyedivé teszi a legegyszerűbb borítót, csomagolást is. Nem beszélve arról a tényről, hogy sokkal nagyobb lehet a motiváció a tanuláshoz és a füzetek, könyvek csomagolásának védelméhez, ha azokon a kedvenc rajzfilm figurája, állata mintája szerepel a gyermeknek.

A füzetcímke használata

A füzetcímkére ráírhatjuk a nevet, az osztályt, ahová jár a gyermek és az adott tantárgyat is. Egyszerűen felhelyezhető bármilyen anyagra, borítóra, legyen az papír, műanyag vagy valamilyen csomagolóanyag. Egy mozdulattal lehúzzuk a védőréteget a matrica hátoldaláról, és pillanatok alatt felragaszthatjuk a kívánt felületre a ragadós felével. Használata rendkívül gyors, pontos és egyszerű.