Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Gyémántfestés, diamond painting

Gyémántfestéssel a mentális nyugalom eléréséhez!

A gyémántfestés az az alkotó, kreatív időtöltés, melyet megéri űzni. Nem csak nagyszerűen megnyugtatja az embert, levezeti a felgyülemlett stresszt, de fel is tölti energiával.

Mi az a diamond painting? Egy öntapadós, előnyomott sablonra - amely lehet vászon, papír, matrica, fa - a megadott színek és ábrák segítségével a megfelelő helyre kell felhelyezni a készletben lévő különböző színű, csillogó strasszokat. A végeredmény egy ragyogó kép, amely lakásunk dísze is lehet.


49termék 149

Alkoss gyémántfestéssel!

A gyémántfestés gyémánt kirakónak, gyémántszemes kézimunkának, mozaikkirakónak is nevezik. Egy öntapadós, előnyomott, felszámozott sablont kell feltölteni különböző színű, csillogó strasszok felhelyezésével, egy speciális, toll formájú eszközzel, aplikátorral erre az alapra. A „gyémántot”, a csillogást és magát a képet az akrilból csiszolt 3D-5D hatású kövek alkotják. Így térhatású és csillogó lesz az egész alkotás, de egy határozott formát, képet ad ki mégis.

A gyémántfestés remek készségfejlesztő!

Az alkotás, valami kézzelfogható, egyedi dolog elkészítése, mint egy gyémántfestéssel készülő kép mondjuk, számtalan, pozitív hozadékkal jár. Rendkívül jó stresszlevezető tevékenység. Ez mellett az alkotás ötletekkel, életerővel tölti fel az embert, így minőségi időtöltésnek mondható.

Önállóan gyönyörű festményeket készíthetünk gyémántfestéssel! Nem kellenek hozzá különleges képességek, nagy kézügyesség, előkészületek és túl sok eszköz sem. Elegendő egy kis szabadidő, koncentráció és egy gyémántfestő szett. Ráadásul bárki számára ajánlott, hiszen nincs korhoz kötve és több nehézségi fokkal, méretben kapható, így egészen kicsi gyerekek és felnőttek is élvezhetik.

A gyémántfestéssel sikerélményeket érhetünk el könnyedén. A napi hajtás, gondok után kellőképpen szórakoztató és nagyszerűen kikapcsolja ez a tevékenység az embert. Az elkészült kép pedig lakásunk méltó dísze lehet, bekeretezett állapotban, de nagyszerű ajándék is valaki számára!