Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
20 - 200
Gyártó

Gyöngyök, gombok

Készíts egyedi dolgokat gyöngyökből, gombokból!

A gyöngyökből, betűgyöngyökből, kockákból, apró csengőkből vagy akár a gombokból, medálokból remek kiegészítők, dekorációk készülhetnek. Érdemes kreatívkodni velük, hiszen gyönyörű dolgokat hozhatunk létre.

 

 


17termék 117

Ezt díszítheted gyöngyökkel!

Az akril és betű gyöngyök egyedi, divatos ékszerek alapanyagai lehetnek. De gyönggyel díszíthetőek különböző ruhadarabok is. Gombbal szintén nem csak az ingeket, kabátokat kell kötelezően ellátni, hanem a gyöngyökkel egyetemben díszíthetőek rajzok, kreatív dekorációk, csomagolások is velük. Lehet belőlük ablak és asztaldísz, kopogtató, felfűzött könyvjelző is. Felfűzhetünk csengővel együtt lógó szélcsengőt is belőlük. És persze különböző drótra, damilra fűzve készíthető gyöngyökből karkötő, nyaklánc, más ékszerek is.

Ezt fejlesztheted a gyöngyfűzéssel!

A gyöngyfűzés nem csak azért jó, mert szebbnél szebb dolgok készíthetőek vele, hanem azért is, mert olyan kreatív időtöltés, mely fejleszti az embert. Nem beszélve arról, hogy hasznos időtöltés, kíváló hobby lehet belőle és tökéletes stresszűző, fejlesztő is. A gyöngyfűzés fejleszti a finommotorikát, kreativitást, szépérzéket, a kézügyességet, a figyelmet, a szépérzéket, monotonitástűrés, koncentrációs képességet is. Nagyon jól elűzi a nyugtalanságot, a rosszkedvet, rossz közérzetet a fűzés monotonitása, így remek kikapcsolódás.