Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Határidőnapló

Hogy a határidőket ne felejtsd el!

Nélkülözhetetlen feljegyezni a pontos határidőket, időpontokat, azok betartásához, hogy végül ne felejts el egy halaszthatatlan programot sem. Nagyon nehéz kihívás a mindennapokban helytállni, mindenre pontosan odafigyelni, ha nincs segítséged. Egy határidőnapló tökéletes partnered lehet és segítőtársad a határidők tartásában, minden program, elintéznivaló, teendő, fontos esemény lejegyzésében.


2termék 12

Problémáid akadnak a határidők betartásával?

Hajlamos az ember túlbecsülni az emlékezőtehetségét. Úgy gondolja, hogy minden fontos dolog megvan a fejében és nem felejti el, akkorra, amikorra kellene. Persze aztán csak elmarad, kifelejtődik egy-egy dolog, elmarad ez, vagy az. Azok a fránya határidők, ugye? Nagy kihívás megfontoltsággal megoldani a nehézségeket, a rendezettséget és pontosan mindenhova odaérni.

A határidők betartása egy képesség, a jó hír az, hogy tanulható, és számos olyan eszköz áll a rendelkezésedre, mely segíthet, mint például egy határidőnapló. Ha nehezen megy az időgazdálkodás, azt veszed észre, mindenhova csak rohansz, elfelejtesz fontos időpontokat, nem érsz oda programokra, nem tudsz minden teendőt elvégezni, akkor mese nincs, bizony valahova fel kell jegyezned őket.

Ezeket tudod lejegyezni a határidőnaplódba

Tervezd meg határidőnaplód segítségével a napod, a heted, a hónapod könnyedén, hogy mindenre legyen időd és semmi se maradjon el. Írd le, jegyezd fel, listázd az összes tevékenységet egy helyre, amelyek fontosak a számodra és családod számára. Vidd magaddal, kapd elő a nap folyamán bármikor a határidőnaplód, hogy  emlékeztethessen egy-egy elvégezendő feladatra, időpontra, fontosabb teendőre. Jegyezd fel a szüneteket, a szabadságod időpontját, az orvosi időpontokat, a munkahelyi dolgokat, azokat a helyeket, ahova feltétlen el kell jutnod, azokat az órákat, melyeken fontos dolgod van. A határidőnaplóba nem csak tevékenységeket, programokat, időpontokat tudsz írni, hanem sok más dolgot is.