Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Hibajavító

Ha hiba van az írásban!

Korábban, ha egy dokumentumban, papíron vagy füzetben, egy tollal készített írást elrontottunk, akkor csak az áthúzás maradt vagy az újraírás. Ma már szerencsére számos hibajavító létezik, mellyel orvosolhatjuk ezt.


6termék 16

Hibajavító, mely segít, ha elrontottuk!

A tollal készített írásokban is könnyen hibát ejthetünk, ami előfordul. Viszont nem túl szép látvány, főként a fontosabb dokumentumoknál, hivatalos papíroknál, de még az iskolai füzetekben sem a folyamatos áthúzás, kisatírozás. Ez ellen gyorsan, könnyedén felléphetünk, ha hibajavítót használunk.

Hibajavító eszközök használatának előnyei

Egyszerűen, gyorsan és hatékonyan javíthatjuk a hibáikat bármilyen papíron. Használata roppant egyszerű és kényelmes, ráadásul nem igényel további eszközöket, csak a hibajavítót. Jól fed, és újra írhatunk rá. Felnőtteknek és gyerekeknek is precíz hibajavítást ad.

Hibajavító fajták

A hibajavítónak számos fajtája létezik már. Hibajavító roller, folyadék, szalag, toll, ecset. Egyben megegyeznek, mindegyik rendkívül hasznos eszköz, melyet az irodai munkában, az iskolai használatnál, de a mindennapok során is hasznosítani tudunk.  

hibajavító roller kiváló fedést biztosít, hamar újra lehet írni a felületre. Kicsi, bárhol könnyen elfér, egy tolltartóban, táskában is, így magunknál tudjuk hordani. Ugyanakkor könnyen kezelhető, egy mozdulattal.

hibajavító toll pontos, precíz hibajavítást tesz lehetővé, csak azon a részen, ahol fontos elkendőzni az apróbb hibákat, elfedni.