Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 6
Méret
Gyártó

Kreatív papír

Papírtermékek iskolai célokra és dekoráció készítéséhez

Különböző papír termékek nagyszerűen felhasználhatóak a hétköznapokban, munkahelyi és iskolai célokra, dekorálásra, a legtöbb kézműves tevékenységhez és hobby célokra is. Szinte mindenhez papír kell.


63termék 160
63termék 160

Papír történelme

Az ember szükségesnek érezte a tapasztalatai lejegyzését és továbbítását mások számára is. Ezért hozta létre, az erre alkalmas papírt. Megközelítőleg már 5000 évvel ezelőtt készítettek papiruszt, a mai papír elődjét, a Nílus deltájánál termő papiruszsásból. Ma már elengedhetetlen a mindennapokban a használata. És ami az előnye, hogy könnyű az előállítása és újrahasznosítható.

Az egyszerű papír és kreatív papír felhasználása

A papír rendkívül sokoldalú és rengeteg dologra alkalmas. Lehet rá írni, rajzolni, festeni, színezni, nyomtatni, kivágni különböző figurákat, alakzatokat belőle, ragasztani rá, összeragasztani, de csomagolásra is tökéletes. Ezen kívül papírt használunk zsebkendőként, WC papírként, törlőként is. A kreatív papírok pedig megkönnyítik a dekorációt, díszítést, a különböző hobbyk űzését. Papír nélkül nem lennének füzetek, tankönyvek, könyvek, albumok sem.

Kreatív papírok különböző fajtái

Aquarell papír, írólap, rajzlap, színes karton, fekete karton, csillogó karton, festővászon, krepp papír, mintás kartonok, origamihoz papír, selyempapír, színes papír hajtogatáshoz, vágáshoz, quilling papír csíkok.

Erre tudod hasznosítani a kreatív papírokat.

Az iskolában, rajz és technika órán szinte kötelezőek az alkotáshoz a sima rajzlapok, színes papírok, írólapok. Festéshez, rajzoláshoz, dolgozatíráshoz, hajtogatáshoz, vágáshoz elengedhetetlen a használatuk, de dolgozatíráskor, fontosabb feladatok felírásához, órai munkához is gyakran elengedhetetlen a használatuk.

Vázlatfüzetek, naplók, jegyzetfüzetek, tervezők, scrapbookok, illetve fotópapírok kiválóak emlékek gyűjtésére és fontos dolgok leírására.

Dekorációk készítésére, asztaldíszek, ablakdíszek, kopogtatókhoz felhasználva tökéletesek a kartonok, mintás és egyszínű krepp papírok. A quilling papír csíkok vagy az aquarell papírok, festővásznak, origami papírok pedig elengedhetetlenek ezekhez a kézműves tevékenységekhez.