Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Homokkép, csillogó képkészítő készlet

Csillogó és sima homokkép készítés a legújabb trend!

Egy igazán különleges kikapcsolódási lehetőség a homokkép vagy a csillogó képkészítés! A kreatív időtöltések között meglehetősen ritka, hogy valaki ezt választja. Pedig egyszerű kivitelezhetősége, kevés alapanyaga ellenére mesterien gyönyörű képek készíthetők vele.


7termék 17

Válaszd a homokkép készítést hobbynak!

Szórakoztató és igen kreatív formája a képkészítésnek a homokkép készítés. Előnye, hogy rendkívül kevés eszköz, alapanyag elegendő hozzá. Nem szükségeltetik különösebb előkészület sem a képekhez. Helyigénye sem nagy és hatalmas piszokkal sem jár a homokkép készítés. Kreativitás, pici kézügyesség és határtalan képzelőerő annál jobban kellhet hozzá.

Homok és csillogó képkészítő szettel az unalom ellen!

Viszont rengeteg dolog nyerhető vele. Egy olyan időtöltés, mely megmozgatja a fantáziát, rengeteg készséget fejleszt a szórakozás, szórakozatás mellett. A finommotorikát, a szem-kéz koordinációt, a vizualitást, szépérzéket például.

Biztosítja a megfelelő sikerélményt is, miközben szabadon megízlelheti mindenki az alkotás örömét, és megtanulhatja az önkifejezés e módját. Utóbbi meglehetősen fontos, hiszen az egészséges személyiségfejlődésnek alapvető feltétele.

Ezért jó a homokkép készítő szett!

A kiválasztott képet szabadon elkészítheted, a színek kombinálásával, variálásával, azaz bátran bele viheted saját elképzeléseid, ízlésed is. A kép kreatív, egyedi, megismételhetetlen lesz mindenképpen. A szettel pedig minden fontos eszköz a birtokodba kerül ahhoz, hogy látványos, csillogó képet készíthess. A homokkép készítővel készülő alkotások tökéletesen ékesíthetik, díszíthetik a szobád vagy a lakás bármelyik pontját, de egyedi, különlegesebb ajándéknak is alkalmasak! A hasznosan eltöltött szabadidő mellett tiéd lehet a homokkép készítő szett segítségével egy egyedi, maradandó, felejthetetlen emlék is, maga a homokkép!