Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
5 - 8
Gyártó

Hungarocell, styropor

Kreatívkodj hungarocell és styropor figurák segítségével!

A hungarocell és a styropor extrudált polisztirolhab tulajdonképpen. Nagyszerű tulajdonságainak köszönhetően tökéletes különböző kreatív tevékenységek kivitelezéséhez és rendkívül sokoldalú a felhasználási módja is.

 

 


2termék 12

Miért olyan jó alapanyag kreatív tevékenységekhez a hungarocell?

Nagyszerűen alkalmazható a legtöbb területen. Könnyen alakítható, vágható, festhető, díszíthető, ragasztható. Formája nem változik, bírja a hőt, vizet, ragasztót is.

Erre jók a hungarocell, styropor formák!

A polisztirol formák jól festhetők bármely oldószermentes festékkel, legyen szó akrilról vagy temperáról, ezáltal bármilyen színben pompázhatnak. Ezen kívül formára vághatók, megtűzdelhetők és egymásra ragaszthatók is különböző ragasztó anyagokkal vagy ragasztással díszíthetőek. Textillel, papírral decoupage technikával is díszíthetjük őket.
Fel is fűzhetők, vagy különböző asztaldíszek, kopogtatók díszeként is kiválóak. Többféle méretben, alakban kaphatóak, méretre vághatók, így tényleg az ízlésnek megfelelő, egyedi díszek, dekorációk, de még játékos figurák készítésére is alkalmasak alapanyagként. Tehát mindenféle figurákat, bábokat is építhetünk belőlük, de egy­­szerűbb modellek, makettek, jelölők is készülhetnek belőlük. Késsel, ollóval vagy fűrésszel darabol­ha­tóak, formára vághatóak, ki lehet vágni belőlük különböző betűket, számokat, fi­gurákat, melyeket tovább lehet díszíteni. egymáshoz ra­gaszt­ani, festeni. Tökéletes karácsonyfadísz, gömb vagy festett tojás lehet belőlük ünnepek alkalmával. Ugyanakkor egy-egy évszakhoz köthető ajtókopogtató, asztaldísz is jól feldobható velük.

A hungarocell, styropor formák tökéletesek lehetnek különböző kreatív időtöltésekhez.