Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 2
Ceruza keménység
Ceruzatest
Gyártó

Húsvéti ceruzák, tollak, radírok

Húsvéti ceruzát, tollat, radírt ajándékba vagy használati tárgynak!

Tökéletes kiegészítők, mindennapi használati tárgyak, különlegesebb kivitelezésben, de akár kíváló ajándék is lehet a húsvéti ceruzákból, tollakból vagy radírokból. Remek húsvétra hangolódásként, ha ilyen jellegű, azaz húsvéti ceruzát, tollat, radírt használunk a mindennapokban, vagy ajándéknak szánjuk.


7termék 17

Húsvéti íróeszközökkel a jobb kedvért!

Igazán egyediek és a húsvéthoz kicsit kedvet is csinálnak a húsvéti mintás, csibés és répás tollak, rollertollak, zselés tollak.

Milyen alkalomra jó a húsvéti íróeszköz?

Ezek a húsvéti ceruzák, radírok nagyon kedvesek, aranyosak, és kicsit viccesek is, az egyediségük mellett. Az szinte garantált, hogy minden felnőtt, gyermek oda lesz érte, és maximálisan örülni fog, ha a birtokába kerül egy-egy ilyen egyedi íróeszköz. Ráadásul a mindennapok szürkeségét, egyhangúságát is feldobja egy kicsit egy ilyen vidámceruza, toll. Biztos, hogy nem jön szembe, ritka eset, ha másnak is pont ugyan olyan, egyedi mintás íróeszköze legyen, mint nekünk.

Ötletes, kedves meglepetés, valamilyen alkalomra, mondjuk, húsvétra tökéletes ajándék lehet belőle. De még akár saját magunkat is megajándékozhatjuk húsvéti ceruzával, tollal, radírral, hogy jobb kedvünk legyen, így hangolódjuk a húsvétra.

Tedd szebbé, vidámabbá bárki napját, húsvétját egyedi, húsvéti ceruzával, tollal, radírral!