Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Húsvéti kreatív szettek

Töltsétek vidáman a húsvétot, kreatívan alkossatok dekorációt!

A húsvét egy vidám, izgalmas időszak. Keveredik a kereszténység legnagyobb ünnepe Jézus feltámadása, újjászületése, a néphagyományokkal, és a tavaszvárás sokszínűségével. Ilyenkor felkészülünk a tavaszra, a természet újjászületésére, a melegebb időre is. Húsvéti tojásokat festünk, tojásfát és húsvéti dekorációt készítünk, várjuk a locsolókat, vagy épp locsolásra készülünk, esetleg a nyuszit várjuk, hogy festett tojást hozzon és némi édességet. Nincs is nagyszerűbb dolog kreatív, alkotó tevékenység segítségével még izgalmasabbá tenni ezt az időszakot.


26termék 126

Készüljetek kreatív szettel a húsvétra!

Nem is kell annál jobb program, mint egy húsvéti kreatív kézműveskedés az egész családdal együtt. Tudtad, hogy a közösen töltött minőségi idő, például bármi elkészítése, az alkotás, közelebb hozza a családtagokat egymáshoz? Épp ezért érdemes közösen belevágni a tojásfestésbe, húsvéti dekorációk készítésébe, vagy akár ajándékok saját kezűleg való készítésébe is. A gyerekeknek, de a felnőtteknek is tökéletes elfoglaltság, jól le lehet vezetni vele a felgyülemlett stresszt és nagyszerűn kikapcsolja az embert.

A saját kézzel készült dekorációk, ajándékok sokkal értékesebbek!

Ráadásul ezek a saját készítésű dekorációk, ajándékok, festett tojások sokkal értékesebbek, kedvesebbek, egyedibbek, ajándékként pedig szívből jövőbbek, mint egy üzletben vásárolt tömeggyártásban készülő hasonló termék. Nem csak a kreatív energiáink, a kézügyességünk, az egyedi meglátásunk, az érzelmeink, hanem az egyik legfontosabbat, az időnket és a lelkünket adjuk bele, az így elkészülő művekbe.

Húsvéti kreatív szettel még könnyebb!

Húsvéti kreatív szettel pedig szinte gyerekjáték az egész. Annyira, hogy akár a legapróbbakkal is ki lehet próbálni a fa dekoráció készítést, gyapjú készítőt, tojásfestést, kiscsibe készítést gyurmából, habgyurmából, vagy húsvéti nyulat pexels szett segítségével. A szettekben minden fontos, a művelthez kellő eszköz megtalálható, így nem igényel sok előkészületet, jelentős költséget sem a kézműveskedés. Igazán jól ráhangolódhatunk a húsvétra a közös alkotással, kreatív húsvéti szettekkel!