Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Jelölőcímke

Tedd könnyebbé a jelölést jelölőcímkével!

A mindennapokban, és nagyon sok dolognál megkönnyítheti az életünk, ha jelölőcímkét használunk. Tökéletes idézetek, fontos papírok, fűszerek felcímkézésére, de az irodai munkában, az iskolában is nélkülözhetetlen.


4termék 14

Jelölőcímkével a könnyebb hétköznapokért!

A jelölőcímke, öntapadós jelölő, vagy más néven post-it tökéletes irodában, munkahelyen, iskolában, de otthoni körülmények között, a háztartásban, vagy a hobbynkat segítve is. Számtalan méretben, színben, külalakban, formában kapható, így tényleg rengeteg mindenre felhasználható.

Jelölőcímke felhasználási területei

Az öntapadós jelölőcímke lehet könyvjelző az olvasmányunkban, dokumentumokban az aláírás helyét jelölheti, de kíváló arra is, hogy gyorsan lejegyezzünk bármit, ami fontos, elintéznivalót, időpontot, telefonszámot. Ha nincs kéznél egy darab papír sem, akkor tökéletes erre is jelölőcímke. csoportosításra, rendszerezésre is kiválóak, könyvjelzőként, jegyzetpapírként

A jelölőcímke előnyei

Könnyen kezelhető, hiszen szinte minden felületre ragad. Nem fagy le, nem merül le, nem megy tönkre, nem esik le, de mégis leszedhető, ha az kell. Mivel kicsi, könnyedén betehetjük bármilyen táskába, így mindig kéznél lehet.

Az öntapadós cetli, jelölő csík többször átrendezhető, mivel könnyen eltávolítható, és nem marad meg a helye. Jó láthatósága szintén előnye, nagy színválasztékának köszönhetően további lehetőségeket kínál rendszerezésnél. Remek szemléltetőeszköz, mivel figyelemfelkeltő, és a szem számára vizuálisan jól látható, könnyen megjegyezhető. Segít az információk befogadásában. .

A jelölőcímke sokoldalú és praktikus, érdemes bevetni a mindennapokban.