Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
4 - 9
Gyártó

Írószer szett

Írószer szettben minden egy helyen

Egy írószer szett nem csak mutatós, hanem jól összeválogatott író, rajzoló eszközökből áll. Így minden egy helyen megtalálható az alkotáshoz, grafit ceruza, radír, hegyező, esetenként vonalzó, toll, olló, szövegkiemelő, filctoll.

 


14termék 114

Írószer szett előnyei

Az írószer szett választás azért lehet előnyös, mert hasonló minőségű, mintájú írószerek egybe vannak csomagolva. Nem kell összeválogatni, egyesével megvenni őket. És mivel összepasszolnak, hasonló mintával vannak ellátva, mutatósak is. Egy mesefigurás, kedvenc színészes, jellemző színű, mintájú szett jól mutat bárhol. Otthonra, irodába, nyaralni vagy iskolába, tolltartóba is tehetők. Mivel össze vannak csomagolva, így könnyedén magunkkal vihetjük az egész csomagot egyben, nem kell külön összeválogatni a gyakran használt írószereket egyesével. Ezzel időt is spórolhatunk. Ezen kívül ajándéknak is kitűnő választás. Ki ne szeretne egy igazán egyedi, mesehősökkel, figurákkal, filmes szereplőkkel, színekkel ellátott készletet?

Ezt tartalmazhatja az írószer szett

A kisebb, egyszerűbb készletek általában ceruzát, radírt, vonalzót, hegyezőt tartalmaznak. A nagyobb kiszerelésben már jóval több íróeszköz fér, az más írószereket is tartalmazhat pluszban, például filctollat, zsírkrétát, noteszt, kiemelő filcet, ceruzatartót, esetleg nyomdát és matricát.

Az írószer szett praktikus és mutatós is, ráadásul minden benne van, ami kellhet.