Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Iskolai hátizsák

Iskolai hátizsák

A legtöbb esetben, elegendő egy iskolai hátizsák is az iskolakezdéshez. Például abban az esetben, ha nagyobb már a gyermek, nem szükséges számára a merevfalú iskolatáska, vagy nagyon pici a gyermek és kevés tanszert kell hazacipelnie az iskolából, akkor bőven elegendő egy iskolai hátizsák is a nagyobb iskolatáskával szemben. Könnyebb, és praktikusabb.


34termék 134

Praktikus az iskolai hátizsák!

Roppant praktikus, hatalmas segítség lehet, ráadásul a lehető legjobban kihasználható és a legtöbb esetben egy iskolai hátizsák bőven elegendő is az iskolában egy kisgyermek számára.

Mikor válasszatok iskolai hátizsákot?

A tankönyveket, tanszereket nem kell minden esetben haza és visszacipelni minden egyes nap az iskolából. Sokszor ott maradhatnak a padban vagy egy saját szekrényben, és csak a házi feladat kerül haza. Ebben az esetben, bármelyik táska megfelelő lehet, akár egy könnyebb hátizsák formájú is, nem kell költeni a nagyobb, merevfalú, dobozos változatra. Ha rövidtávon, a kocsiig, vagy pár lépést kell csak vinni a táskát hazáig, akkor is elég a kisebb iskolatáska változat.

Nem kell sok kívánalomnak megfelelnie, csak annyinak, hogy minden alapvető iskolai eszköz azért beleférjen. A túl nagy méretű, nehezebb táska viselése sokkal fárasztóbb, és felesleges. A kisebb gyermeknek nagy könnyebbség lehet, hogy nem kell nagy táskát cipelnie minden nap feleslegesen, hiszen a kisebb hátizsákba bőven belefér minden. Ekkor tökéletesen megfelel egy iskolai hátizsák is!

Ha a tanszerek, füzetek, könyvek mennyisége nem indokolja, akkor nem szükséges még alsóban sem egy nagy, keményfalú táska. Elegendő egy minőségi, hátizsák méretű. Felsőben pedig pláne jó, ha egy könnyebb, de nagyobb méretű iskolai hátizsákot választ a csemete.

Az iskolai hátizsáknak az az előnye, hogy könnyű, jól megpakolható mégis és nem csak iskolatáskaként, hanem különórákhoz, kirándulásokhoz is jól hasznosítható. Így több funkciót kaphat, mint egy egyszerű iskolai tartóeszköz.

Válasszátok az iskolai hátizsákot és szinte biztos, hogy jól, bővebben ki fogjátok tudni használni, funkcióját tekintve.