Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Iskolai papír

Iskolai papírok fajtái

Az iskolai papírok az íróeszközökön, tankönyveken, füzeteken kívül talán a legfontosabb holmik. Épp ezért számos papírféle kell az iskolába a hétköznapokon vagy iskolai feladatokhoz, leckeíráshoz.


4termék 14

Így használják el a legtöbb iskolai papírt a gyerekek!

Technika és rajzórára elengedhetetlenek az alkotáshoz a színes papírok, a technika tasak, a rajzlap, vagy az írólap. Szebbnél szebb rajzok, hajtogatással, ragasztással készülő művek születhetnek belőlük, miközben fejlődik a gyermekek kézügyessége, finommotorikája, képzelőereje. Alkotni nagyszerű dolog. Kikapcsolja a csemetéket a hajtós, nehezebb órák között. De ezeknek a papíroknak nagy hasznát vehetik dolgozatíráskor, jegyzeteléskor, különböző feladatok elvégzésekor is a kicsik. Matematika órán pedig a centiméter, a játékpénz, a szám és jelkártya az, ami segíti a tanulást, a megértést a gyerekeknek.

Az iskolai papírok, iskolán kívül, otthon is jó szolgálatot tehetnek!

Mindezek mellett ezek az iskolai papírok otthon is hasznosak, jó, ha vannak. Hiszen gyakorolhat a gyermek iskolán kívül is, ezáltal fejlődhet, miközben kipróbálhat különböző stresszlevezető kézműves technikákat, mint például az origami, vagy a festés. Különböző dekorációk is készíthetők velük, melyek az adott hónap, évszak, ünnep hangulatát teremtik meg az otthonunkban, miközben nagyszerű időtöltése. Továbbá ajándékok is készülhetőek belőlük.