Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Iskolatáska alsósoknak

Alsós iskolatáska választásnál ezt vedd figyelembe!

A megfelelő iskolatáska alsósoknak az egyik legfontosabb dolog a tanszerek beszerzendő listáján, és érdemes kellő körültekintéssel kiválasztani a legmegfelelőbbet a hatalmas választékból. Szerencsére egy alsós kisgyermeknek nem szükséges minden évben új iskolatáskát venni.  Ha pár fontos dologra ügyelünk, és a lehető legjobb minőségű, kifejezetten alsósoknak való iskolatáskát vásároljuk meg, akkor hosszú ideig használatban lehet.


40termék 140

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe az alsós iskolatáska kiválasztásnál!

Egy alsós iskolatáskának nem kell megfelelnie semmilyen különleges dolgoknak és túl sok elvárásnak sem. Két szempontra kell maximálisan odafigyelni a kiválasztásánál, azon kívül, hogy tetszik-e a kisgyermeknek, vagy sem.

Minőség

Az egyik legfontosabb tényező és elengedhetetlen, hogy jó minőséget válasszunk, mely értendő az anyagra, varrásra, kialakításra is. Erős, elszakíthatatlan, strapabíró legyen mindenképpen az anyaga, erős, viszont mosható anyagból, és minden szakításnak, húzásnak ellenálló varrással készüljön, megerősített részekkel. A vállpánt, hátkialakítás puha legyen, viszont kellő támasztékot nyújtson a kisgyermek gerincének. A kialakítása pedig komfortosság szempontjából fontos. Érdemes az alsós iskolatáska leglényegesebb funkcióit megnézni, és aszerint dönteni, hogy mi fontos a gyermeknek. Fog-e hordani kulacsot, ételes dobozt, hány rekeszt fog használni füzetekre, könyvekre.

Állítható legyen!

A másik fontos pont, hogy a kisgyermek testalkatának, súlyának megfelelő legyen a táska mérete! Ha túl nagy az iskolatáska, akkor a gyermek elveszik mögötte, nem fogja elbírni. Ha pedig nincs állítható vállpántja, akkor nagyon hamar ki fogja nőni!

Az alsós iskolatáska kinézete

Egy kisgyermek számára a praktikusság annyira nem fontos szempont iskolatáska kiválasztásnál. Viszont az alsós iskolatáska kinézete már jobban az. Ez az, amit ő leginkább figyelembe vesz. Érdemes kompromisszumot kötni. Az alsós iskolatáska feleljen meg minden funkciónak, kitételnek, neki tetsző mintájú, színű iskolatáskát választhasson. De arra is legyünk tekintettel, hogy olyat, ami nem megy ki a divatból fél év múlva, így tovább használható.

Ha erre a két dologra maximálisan odafigyelünk vásárlásnál, akkor szinte biztos, hogy sokáig meg tudja épségben őrizni, szinte egész alsós évekre az iskolatáskát a gyermekünk.