Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Gyártó

Iskolatáska szettek

Válassz iskolatáska szettet!

Az iskolatáska az egyik legfontosabb tétel az iskolába készülő gyerekek számára. Elengedhetetlen, hogy jó minőségű, tartós, ugyanakkor kényelmes is legyen. Gyermeked kedvenc állata, mesefigurája, színe az iskolatáskán, még vonzóbbá teheti az iskolába járást! Az iskolatáska szettben, tolltartóval, tornazsákkal, azaz minden fontosabb dologgal együtt megvásárolva, még praktikusabb, és nagyon megkönnyíti a bevásárlást számodra is. Vedd meg most szettben, hidd el, megéri!


20termék 120

Így válassz iskolatáskát!

Nem könnyű a lehető legtökéletesebb iskolatáskát megtalálni, mely végigkíséri a kisgyermeket az egész évben. Érdemes több szempontot is figyelembe venni a kiválasztásánál. Válassz az iskolatáskával megegyező kiegészítő termékeket, ugyan olyan mintában, színben, iskolatáska szettben!

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe iskolatáska választásnál!

Ideális opció a könnyű, mégis tartós, minőségi ergonómikus iskolatáska. Szinte elengedhetetlen a kisgyermek egészséges testtartásához, a gyermek gerincének növekedéséhez, hogy a gerincét kímélő, párnázott, puha, légáteresztő, ergonómikus kialakítása legyen. Ez mellett fontos, hogy könnyű legyen, így a táska súlyát, nagyságát, ideális kialakítását szintén vegyük figyelembe a választásnál! Igazán fontos az, hogy hány pakolórész van az iskolai dolgok, könyvek, füzetek, tolltartó, kulacs, ételes doboz számára. Az állítható vállpántok, mellkas pánt, fényvisszaverő elemek tehetik még biztonságosabbá az iskolatáskát. A fényvisszaverő csíkok segítségével a gyermek észrevehetőbb például az autósok számára. A könnyű tisztán tarthatóságot, a jól tisztíthatóságot, víztaszíthatóságot is vegyük figyelembe. És természetesen azt is jó, ha odafigyelünk arra, hogy a nagy választékból az kerüljön megvásárlásra, ami a gyermek számára a legjobban tetszik külsőleg.

Válaszd az iskolatáska szettet!

Rendkívül fontos a gyerekeknek, hogy az iskolatáskának milyen a színe, mintázata. Kedvenc színükkel, mesefigurájukkal ellátott iskolatáska vagy egy teljes szett, tolltartóval, tornazsákkal, feldobja az iskolába való készülődést és az egész évüket is!

Ráadásul, ha iskolatáska szettre kerül a választásotok, tolltartóval és tornazsákkal együtt, az rendkívül praktikus is! Nem kell a szükséges felszerelések között továbbiak után keresgélni. Az egységes, egyforma dolgok segítenek abban, hogy könnyen megtalálja a kisgyermek a sajátját az osztályban, a többi iskolatáska, tolltartó, tornazsák közül. Mutatósabb is, ha egységes az összes fontos iskolai eszköz.

Keressétek meg közösen gyermekeddel a legalkalmasabb, és legszebb iskolatáska szettet, hogy élvezet legyen az iskolába indulás minden egyes nap!