Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 140
Méret
Gyártó

Karácsonyi dekoráció

Karácsonyi dekoráció készítéssel hangolódjunk az ünnepekre!

A karácsony az év legszebb és talán legjobban várt ünnepe. A hozzá tartozó ünnepi dekorációt érdemes saját kezűleg készíteni otthon, mely így egy nagyszerű kikapcsolódás és időtöltés is egyszerre. A saját kezűleg készített karácsonyi dekorációnak az ünnepi hangolódásban is hatalmas szerepe van.

 

 


95termék 160
95termék 160

Karácsonyi dekorációk készítés saját kezűleg!

Hangolódjunk rá a legszebbebb ünnepünkre saját kezűleg készített díszítéssel! Nem csak pénzt takaríthatunk meg vele, hanem a hozzáadott értéke is sokkal több, mintha egy üzletben vásároltuk volna. A saját kezűleg készített dogokban benne van a szívünk, lelkünk, és a saját stílusunk is. Egyedi lesz az így készített dekoráció, megismételhetetlen és igazán hangulatos. A díszek készítése közben adventi hangulatba kerülhetünk mi is, nemcsak az otthonunk. De a családot is érdemes bevonni a különböző hangulatos díszek, az ablak-, ajtó- és asztaldekorációk elkészítésbe.

Karácsonyi dekorációhoz alapanyagok

Az ablakmatricák, öntapadós karácsonyi formák, üvegvarázs formák, filcformák, hungarocell formák, karácsonyi világító asztali dekorációk és fa dekorációs formák segítségével különlegesen mesés lehet a karácsonyfa, az ablak, az ünnepi asztal, a szekrények, de az egész lakás is. A csomagolópapír, az ajándékkísérők, karácsonyi matricák pedig az ajándékokat dobhatják fel, tehetik egyedivé, izgalmasabbá.

Remek időtöltés kézzel készíteni a karácsonyi díszeket, dekorációkat. Hangolódjatok bátran családostól az ünnepekre karácsonyi dekoráció készítéssel közösen.