Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Lapok típusa
Méret
Gyártó

Karácsonyi kreatív szettek

Karácsonyi szett segítségével hangolódjunk az ünnepre!

A karácsony az év legnagyobb, legjobban várt és egyúttal a legmeghittebb ünnepe is! Szeretünk felkészülni rá jó előre, és nem csak a szívünket öltöztetjük fel e nagyszerű ünnepre, hanem az otthonunkat is. Apró tárgyakkal, díszekkel dobjuk fel a lakás minden pontját, a karácsonyt még jobban várva. Már maga a díszítés, de a karácsonyi díszek készítése is felkészülés tulajdonképpen rá, hangolódás erre a szép ünnepre. Karácsonyi szettel most még könnyebb dolgunk lehet!


21termék 121

Karácsonyi szettel hangolódjunk!

Nagyszerű közös program lehet a család számára közösen, karácsonyi díszek, dekorációk készítése, melyekkel még meghittebbé tudjuk varázsolni az otthonunk. A kézzel készített karácsonyi díszek nem csak ötletesek, egyediek és jópofák, hanem maradandók is, egy-egy emlék formájában, ráadásul ajándéknak sem utolsók. Évek múltán is megmelengetik a szívünk, ha előkerülnek ezek a díszek, dekorációk. A közös alkotásnak pedig nincsen párja. Legyen szó egy-egy ablakdekoráció készítéséről, egy karácsonyi Betlehemről, vagy karácsonyfadíszekről, megteremtik a kellő hangulatot.

Érdemes időt szakítani az alkotásra, hiszen közelebb hozza egymáshoz a családtagokat. Egy olyan közös elfoglaltság, mely megteremti a meghittséget, a szeretetteljes légkört, miközben nagyszerű szórakozást is rejt magában és a kézügyességet, különböző készségeket is fejleszt. Nagyszerű kikapcsolódás, lehetőség a lecsendesedésre, hangolódásra, egy mozgalmas, megterhelő, fárasztó időszakban.

Készítsünk karácsonyi díszítést, díszeket saját kezűleg!

Ablakdíszek, karácsonyfadíszek, szekrényekre, polcokra, asztalra tehető dekoráció, apró ajándékok, ajándék csomagolás, de még karácsonyfa alá, vagy rá akasztható díszek is készülhetnek saját kezűleg, különböző anyagokból, makraméből, filcből, gipszből, szivacsból, gyöngyből, fából.

Készítsétek el közösen az angyalkátok, gömbjeitek, mikulástok, felakasztható kiscsizmátok, vagy egy szépséges és mutatós havas tájat az ablakba papírból, matricákból.

A legtöbbhöz mindösszesen egy kis kreativitásra és néhány eszközre van szükség, újrahasznosításhoz is tökéletes. De kreatív karácsonyi szettel még gyorsabban, egyszerűbben megoldható az alkotás, melyben minden szükséges eszköz megtalálható egyben.