Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Kavicsfestő készlet

Életre keltett kavicsok, kavicsfestés segítségével

A kavicsfestés egy nagyszerű stresszlevezető, kreatív, alkotó tevékenység. Kavicsfestő készlet segítségével egy egyszerű kő, egy nagyobb kavics is mesés, egyedi designt kaphat, mely méltó éke lehet a lakásunknak, vagy az udvarunknak is, dekorációként. Kevés kézügyességgel, egy kis tanulással, már pár eszközzel, alapanyaggal és némi türelemmel gyönyörű alkotásokat készíthetünk vele.


2termék 12

Izgalmas hobby lehet a kavicsfestésből!

Ha valami különleges időtöltésre vágysz, melyhez nem szükséges rengeteg eszköz, előkészület és túl sok időt sem tudsz erre a kreatív időtöltésre fordítani, akkor a kavicsfestés ideális elfoglaltság, hobby lehet számodra. Kavicsfestő készlettel igazán egyedi dekorációkat készíthetsz pár sima, egyszerű kavicsból is.

Nem csak elfoglaltság, hanem terápia is a kavicsfestés!

Nem csak remek, kreatív időtöltés, hanem terápia is lehet a kavicsfestés! Nagyszerűen kikapcsolja az embert, kivonja a napi rohanásból, a mindennapi mókuskerékből. Megnyugtató tevékenység, erőt ad gond esetén, segít feldolgozni a napi stresszt, azaz igazi lélekgyógyító hatású elfoglaltság. Ez mellett fejleszti a koncentrációt, a kézügyességet és a kreativitást is a kavicsfestés.

Így használhatod fel a kavicsfestéssel készült műveket!

Az udvar és a lakás számtalan szeglete díszíthető apróbb, nagyobb festéssel dekorált, és ezáltal egyedivé tett kavicsokkal. Ezeket a kavicsfestéssel elkészített remekműveket teheted a kertedbe kaspók mellé, virágládákba, útszegélynek, járdaszegélynek, de ablakpárkányra, könyvespolcra, polcra is teheted gyerekszobába, nappaliba, konyhaasztalra. Lehet belőle asztal vagy levélnehezék, veteményesbe jelölő, elveszett bábu helyettesítő a társasjátékban, terítékhez dekoráció. Lehet a kabalafigurád, szerencsehozó kavicsod is. Ékszer is készíthető belőle. Gyerekeknek baba helyettesítő, babafej, legóhoz, építős játékokhoz bábu. Nagyszerű kézzel készített, személyes ajándék is lehet a festett kavics. Mindenképp olyan megismételhetetlen, egyedi designt tudsz alkotni vele, mely sokoldalúan felhasználható.

Ezzel dekorálhatod a köveket!

Dekorálhatsz egy alapos tisztítás után alkoholos filccel, de akril festékkel is. Kavicsfestő készletben pedig minden egy helyen megtalálható a nagyszerű elfoglaltsághoz.

Színesek, izgalmasak, szépek, vidámak, és rendkívül dekoratívak is az így elkészült művek. A kövekre festhetsz mandalákat, különböző szimbólumokat, tájlépet, növényeket, írhatsz rájuk idézeteket, de kaphat egy-egy mesefigura, arc, vagy állatos díszítést is.