Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Lapok típusa
Méret
Gyártó

Képkarcolás

Próbáld ki a képkarcolást!

Valami igazán egyedi, különleges elfoglaltságra vágysz, akkor érdemes elszakadni a hagyományos festés, varrás és hasonló időtöltésektől. A képkarcolás pont ilyen időtöltés, izgalmas, egyedi és mégis mutatós végeredményt tudsz vele készíteni. Miközben az értékes időd olyan dologra fordítod, ami szórakoztató, észrevétlenül ki is kapcsol, fel is tölt ez az alkotó tevékenység.


30termék 130

A képkarcolás ezért jó!

A képkarcolás azért különleges, mert nem épp szokványos, nem igazán ismert, folyton reklámozott hobby. Meglehetősen kevesen művelik e látványos hobbyt, pedig borzasztóan egyszerű a technikája és nem kell hozzá túl sok eszköz, kézügyesség sem. Rézkarcnak is szokták hívni. Csak egy fekete, előrajzolt, halvány vonalas lap és a karcoló eszköz szükséges hozzá. A karcolással lejön a fekete rész, így a kép ezüst színben pompázik, ami nagyon mutatós.

Első körben nehéznek tűnik, de nem az! A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható és hamar elmerülhetünk benne. Különböző nehézségi fokú képek készíthetők képkarcolással, így az egészen kicsik, a kezdők, de a nagyobb kézügyességgel, gyakorlattal rendelkezők is bátran művelhetik, hatalmas sikerélménnyel. Az egyszerű mesefiguráktól, a virágokon, karácsonyi vagy húsvéti, ünnepes figurákon, a nehezebb állatos vagy teljes természetképekig szinte minden megtalálható, melyet karcolni lehet, kisebb vagy nagyobb változatban.

Nem csak nagyszerű időtöltés, hanem a végeredmény is rendkívül mutatós!

Egy olyan kreatív időtöltés, mely nagyon mutatós végeredményt képez. A szemet gyönyörködtető, látványos képek, remek dekorációk, a szobák díszei lehetnek, illetve kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék is lehet karcolt képből. Érdemes tehát kipróbálni és jobban elmerülni a képkarcolás rejtelmeibe.