Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Mágnesek

Az öntapadó mágnes megkönnyíti az üzenetek közvetítését!

Mágnes koronggal, öntapadós mágnessel, mágnesszalaggal te is készíthetsz hűtőmágnest vagy kiteheted a napi teendőid listáját, a bevásárló listát, a napi jegyzeteid, üzeneteket, esetleg motiváló szövegeket, célokat, terveket.

 


2termék 12

Egy kis hűtőmágnes történelem

A mágnesesség bizonyos testek egymás közötti vonzó és taszító képesség. A legtöbb vasérc képes apró vasdarabokat magához vonzani, azaz a mágnes és a mágneses test között kölcsönhatás jön létre. Tudtad, hogy a mágneses tulajdonságú magnetit ásvány a görög Magnészia városról kapta nevét? Ezt észrevéve hozták létre a mágnest, majd felhasználták annak különleges tulajdonságait. St. Louis-ban William Zimmermann szabadalmaztatta 1970-ben a hűtőmágnest, ami ma már az egyik legnagyobb segítségünk és tökéletes reklámtárgy, szuvenír, ajándék, emlékőrző is egyben. Különböző méretben, formában, alakzatban, díszítésben eltérő, konyhai gépekre tehető díszítés, emlékőrző.

Erre használd a mágnesszalagot, mágnes korongot!

Az öntapadó mágnes korong, vagy mágnesszalag egyik oldala mágneses, mely egyes felületekre kiválóan tapad. A másik oldala pedig öntapadós felületű, így bármi kerülhet rá, fényképek, kivágott figurák is akár.

Így a segítségével könnyedén készíthetsz dekorációs tárgyakat, hűtőmágnest, de a családod tudtára is adhatod a napi teendőket, esetleg magad is tájékoztathatod, vagy motiválhatod. Lejegyezhetsz a segítségével fontos dolgokat, időpontokat. Saját kezűleg készített, egyedi ajándéktárgy is készíthető belőle. Megőrizheted a nyaralás alatt összegyűjtött emlékeket.