Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Mozaikkép, flitterkép

Mozaik, vagy Patchwork, és flitterkép készítés a legújabb trend!

Készíts képeket, különböző figurákat, dekorációt a lakásba, a falra, ajándékot szeretteidnek mozaikkockák, vagy flitterek segítségével. Vagy csak élvezd az alkotás örömét! Nagyszerű készségfejlesztő, és izgalmas időtöltés, rendkívül szórakoztató elfoglaltság is egyúttal kis mozaikkockákból, vagy flitterekből kirakni egy mutatós képet.


10termék 110

Ezért előnyös a mozaik és flitterkép készítés!

A mozaik és a flitterkép készítés nincs korhoz kötve. Kisgyermekkorban, de felnőtt korban, bármikor kíváló elfoglaltság a mozaikkép készítés. Számos dolog fejleszthető vele!

Például segíti a kéz-szem koordináció, a finommotorika, a kézügyesség, a képzelet, az emlékezet pallérozását. A finommotorika a kezünk, a tenyerünk és ujjaink apróbb, összehangolt mozgását jelenti. Ilyen például az apróbb tárgyak felcsippentése, felszedése, a vágás, gyúrás, a nagyobb festő mozgás. A finommotorika pedig hatással van a grafomotorikára, ami az íróeszközzel végzett mozgás, azaz az írásmozgás. Tehát a legkisebbeket segíthet az iskolába való előkészületre. Rehabilitációnak is kíváló, ha sérül a kéz koordináció, finommotorika.

Különösebb eszközigénye nincs, így nem tartozik a költséges szabadidőtöltések közé. Sok gyakorlást, kézügyességet sem igényel a mozaikkép-készítés, flitterkép-készítés. Viszont rendkívül szórakoztató az alkotás vele. Az alkotás pedig jól levezeti a feszültséget, a felgyülemlett stresszt, kíváló örömforrás, önkifejező eszköz. Az űrlap teteje

Mire tudod felhasználni a flitter és mozaikképeket?

Könnyedén alkothatsz vele képeket, dekorációt, és ajándéknak is remek dolgokat készíthetsz ezzel a két eljárással! De lehet alapja, dísze különböző, saját készítésű üdvözlő és díszkártyáknak, naplóknak, albumoknak, meghívóknak is a mozaikkép, flitterkép. csak a képzelet szab határt a felhasználásának. Alkoss szabadon mozaik és flitterkép készítővel!