Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Mozgó szemek, konfetti

Öntapadós és ragasztható szemekkel a kreativitásért!

Mozgó szemek, konfettik nagyban megkönnyítik a különböző bábuk, bábok, figurák, plüssök vagy gyermekünk kis kedvenceinek elkészítését, életre keltését.

.

 


1termék 11

Fontos mindenki számára az alkotó, tevékeny, kreatív időtöltés!

Saját kézzel készített játékok, barkácsolás, különböző kreatív időtöltések, vagy bármilyen tárgyak készítése során, legyen szó felnőttről vagy kisgyermekről, gyakoroljuk a finommozgásokat, a szem és kézmozgások összehangolását, alkotunk, és megéljük a létrehozás örömét. Pár hozzávalóból valami kézzelfoghatót készítünk a kézügyességünk, a képzeletünk és kreativitásunk segítségével, miközben rengeteg dolgot fejlesztünk. Épp ezért érdemes beiktatni mindenkinek valami kreatív elfoglaltságot az életébe. Az egyik ilyen nagyszerű fejlesztő, stresszlevezető tevékenység például a báb és plüss készítés.

Erre használd a kész mozgó szemeket, orrokat!

Tökéletesen felhasználható bármilyen típusú kézműves tevékenységhez. Elengedhetetlen alapanyaga a legtöbb kreatív báb és figura késztésnek a mozgó szem, orr. Az előnye, hogy bármilyen anyagra rá lehet ragasztani, legyen szó papírról, textilről, bolyhos zseníliáról, pomponról.

Lehet öntapadós fajta, de akad, akar olyan verzió is, amelyhez ragasztó kell. Készíts kreatív bábokat, hóembert, kutyát, macskát, vicces figurákat.