Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Lapok típusa
Méret
Gyártó

Notesz, jegyzetfüzet, jegyzettömb

Notesz, jegyzetfüzet, jegyzettömb nélkül nehezebb az élet!

Az ember szinte mindig rohan. Ezer felé kell figyelnie, millió dolgot megjegyeznie. Ez nem mindig sikerül. ilyenkor jól jön, ha van nála notesz, jegyzetfüzet, jegyzettömb, melyre feljegyezheti a dolgokat, hogy ne felejtődjenek el, ne maradjanak el.


31termék 131

Erre használható a notesz vagy jegyzetfüzet!

Hűséges segítőtárs lehet a mindennapokban egy jegyzetfüzet vagy notesz! Lehet határidőnapló, teendőnapló, de használható tennivalók listázására, fontos jegyzetek gyűjtésére, gyors jegyzetelésre, hosszú- és rövidtávú célok leírására, telefonszámok, címek begyűjtésére is. Bármit kigyűjthet az ember a jegyzetfüzetbe, sokkal könnyebben nyomon követhető így, mintha kis papírokra írogatnánk.

További előnyük, hogy bármi kerülhet beléjük, amit jónak látunk, eredmények, tervek, fontos elintéznivalók listája, határidők, vagy az elvégzett teendők kipipálása is akár. A naplóba vagy jegyzettömbbe lejegyezhetők versek, idézetek, de tehető bele rajz, képek, filmes vagy könyves élmények, emlékidézők is. Gondolataink, érzéseink, kedvenc receptjeink, edzéseink, étrendünk, álmaink, terveink, inspirálós dolgaink is. Érdekes lehet gyűjteni beléjük kifejezéseket, szakszavakat, szólásokat, fontos tudnivalókat egy adott témáról is.

Egy jegyzettömb vagy notesz befér minden táskába, így jól tudjuk hasznosítani munkánkban vagy a hétköznapokban is. A notesz és a jegyzetfüzetbe bármit kigyűjthetünk, nyomon követhetünk, leírhatunk, beleragaszthatunk. Szinte biztos, hogy így nem fogjuk elfelejteni.