Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Gyártó

Órarend

Órarend, mely megkönnyíti az iskolai napokat

Az órarend megkönnyíti az iskolai napokat, a bepakolást és a napi teendők közötti eligazodást is. Mindig magánál tarthatja, kéznél, illetve az iskolatáskában vagy akár a hűtőre kitéve, így ha csemeténk nem tudja, épp mit kell bepakolnia az iskolatáskába, esetleg milyen órái lesznek, csak rápillant és kész.


29termék 129

Az órarend az egyik legfontosabb iskolai kellék!

Az iskolai órarend az iskolatáska egyik legfontosabb kelléke, mely nélkül a gyermek sokszor „elveszne” és nem tudna megfelelően bepakolni, nem tudná, milyen óra következik az iskolában. A legkisebb elsősöknek, de a nagyobb gyermekeknek is fontos tudni, hogy milyen óráik lesznek aznap. Ezt órarend hiányában nagyon nehéz figyelemmel követni. Egy jó órarend pedig mindig kéznél van, betehető az iskolatáskába, a tolltartóba és akár otthon is kirakható az asztalra, segítségképpen.

Minden iskolatáskába egy órarendet!

Ha szeretné valaki megkönnyíteni a gyermeke és a saját dolgát is, könnyebben boldogulni, eligazodni, akkor az órarend az iskolai felszerelések egyike kell legyen. Nagy hasznát veszi a gyermek, hiszen mindig könnyen meg tudja nézni, aktuálisan milyen óra következik éppen. De az esti bepakolásnál, leckeírásnál is remek segítség lehet. Nem beszélve arról, hogyha otthon is van egy órarend kitéve, akkor a szülő is könnyebben nyomon tudja követni, a gyermekének hány órája van, meddig van iskolában és leellenőrizni, mindent bepakolt-e az iskolatáskába, ami aznapra kell. Ez akkor fontos különösen, ahol a tanszereket minden nap hazahozzák a gyerekek, nem csak azt, amiben lecke van. És akkor is fontos iskolai kellék, ha a gyerekek nem fixen egy osztályban tartózkodnak, hanem vándorolnak az osztályok között.