Matricák

Matricázzunk fel mindent!

A matricák kíváló dekorációs és jelölő elemek lehetnek az élet minden területén. Felhasználhatjuk őket különböző dolgok, például levelek, albumok, füzetek jelöléséhez, díszítéséhez is.

Matrica fajták

Matricák között akad figurás, jelölő és betűmatrica. Utóbbiakból szavakat és idézeteket tehetünk ki. De vannak vicces, vidám, szívszorító öntapadós matricák is, egy-egy hangulatot megmutatva. Különböző formákban, változatos színekben, évszakokhoz köthető, egy-egy fontos eseményhez, ünnephez kapcsolódó matricák válogatást is lehet venni. Karácsonyra, húsvétra, születésnapra díszíthetik a matricák az ajándékot, vagy a csomagolást is, de asztali, fali díszek is lehetnek belőlük.

Matricák felhasználási területe                                                 

A matricákat lehet díszítőelemként használni scrapbookba, albumokra, képekre, levelezőlapra, levélre, idézetes válogatásra, jegyzetfüzetbe, könyvekre, fali, asztali naptárakba, de dekorációnak, egyedi feliratok, oldalcímek, rövid idézetek készítéséhez is. Ezen kívül bármely más, személyes tárgyat díszíthetünk velük.

Aláhúzzák, kiegészítik, nyomatékosíthatják, helyettesíthetik a kézzel írt mondanivalónkat. Könnyen beszerezhető kiegészítők és könnyen, egyszerűen, egy mozdulattal felhasználhatóak.