Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
56 - 380
Gyártó

Pompon

Jópofa díszek készíthetőek pomponból!

Nem csak nagyszerű sapka és ruha dísz, hanem kreatív tevékenységekhez is kíváló a pompon. Fehér színben, színesben, csillogó és állatmintás kivitelben is kapható, a sokoldalúan felhasználható eszköz.

 

 


9termék 19

Honnan ered a pompon és mi volt régen a szerepe?

Eredetileg a pompont a francia matrózok sapkájára tették piros színben, melynek abban voltmegelőző szerepe, hogy ne üssék be a fejüket a hánykolódó tengeren a hajó alacsony tetejébe. Ma már teljesen eltér az eredeti funkciójától a pompon felhasználása.

Pompon a jelenben

Ma már inkább díszítő eszköz a pompon. Abban pedig kíváló, mely szinte mindent feldob, amire csak rákerül. Vidám, bohókás, az ember arcára mindig mosolyt csaló kis dísz jelenleg, az eredeti funkciójától eléggé messzire kerülve.

Ezekre használhatod fel a pompont!

Leginkább ruhára, sapkákra, sálakra varrhatjuk fel díszként. De álomfogók, ceruzatartók készítéséhez, illetve játékok, állatkák készítésére, asztaldísz, bármilyen dekoráció, meghívó, képeslap, kulcstartófeldobására, és jópofa csomagolásra is felhasználhatjuk. Készülhet belőle kifejezetten húsvéti, karácsonyi vagy bármilyen ünnepi ajándék, dekoráció, asztaldísz, meghívó, de még ajándék is.

Előnye, hogy könnyen felragasztható, felvarrható szinte bármilyen felületre, papírra, kreppre, textilanyagra feltenni, megfelelő eljárással. Tartós, és mutatós is egyben.

Igazán mutatós dolgok készülhetnek pomponnal, ezzel a sokoldalúan felhasználható dísszel.