Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 12
Gyártó

Ragasztószalag, ragasztó

Ragassz kedvedre!

Bármilyen kreatív, iskolai vagy hétköznapi tevékenységhez szükséged lehet a számtalan ragasztóféle közül valamelyikre. Hathatós segítség rengeteg tevékenységhez.

 

 


43termék 143

Különböző ragasztófélék

Rengeteg féle ragasztó létezik, más és más célokat kiszolgálva, más anyagokra használva. Természetesen a fő cél az, hogy minél több mindent rövid idő alatt, tartósan egymáshoz ragasszunk, legyen szó ragasztószalagról, toll, gél, folyékony, kétoldalú, kenőfejes alakról, vagy gyurmaragasztóról, ragasztópisztolyba való stickről, dekor rollerről, öntapadós szalagról (washi-tape), ragasztógyöngyökről, a lényeg, hogy bármilyen kreatív vagy hétköznapi tevékenységhez felhasználhatjuk őket, szükségesek lehetnek.

Kiválasztásánál fontos, hogy lehetőleg káros anyagot ne tartalmazzon, környezetbarát és tartós legyen. Ahogy az is, milyen anyagra fogjuk használni. Van, ami kifejezetten papírra jó csak, de akadnak olyan ragasztók is, melyek fára, műanyagra, fémre is jól ragadnak.

Miért jó a kézműves ragasztás kisgyermekekkel?

A hétköznapi tevékenységek közben jó, ha meg tudunk ragasztani egy eltépődött papírt, rá tudunk ragasztani valamit egy másik felületre. De ezen kívül nagyszerű kreatív, fejlesztő tevékenységekhez is szükség lehet ragasztásra, különböző ragasztókra.  A vágás, ragasztás, különösen jól fejleszti a kézügyességet, a képzelőerőt, jó móka ilyen módon tevékenykedni és vágni, ragasztani a gyerekekkel. Izgalmas dolgokat lehet készíteni a különböző ragasztók segítségével.

Ragasztásra fel!

Ragasztani jó! Készíts ragasztással különböző képeket, fotóalbumokat, képeslapokat, rajzokat, meghívókat, könyveket, dekorációkat, ablak és fali díszeket, koszorúkat, vagy díszítsd azokat egyedi módon.