Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
28 - 91
Gyártó

Rajzkészlet

Rajzkészlettel tedd színesebbé a mindennapokat!

Az alkotás öröme, a rajzolás olyan kreatív tevékenység, mellyel számos dolgot fejleszthetünk. A komplett rajzkészletben minden megtalálható ehhez a tevékenységhez egy helyen.


12termék 112

Alkoss rajzkészlettel!

Egy igazán minőségi időtöltés lehet egy rajzkészlettel való alkotás. Rajzolni, alkotni mindig öröm, ráadásul nem csak hasznos időtöltés, hanem egy olyan dolog, mely stresszűző, kreatív energiákat felszabadító, készségfejlesztő, figyelmet, koncentrációs képességeket aktiváló. Az a számos jótékony hatása van testileg, lelkileg. Az embert feltölti kellő mértékben, hosszú időre. Az elkészült alkotás pedig méltó dísze lehet az otthonunknak, a gyerekszobának és emlékőrzőként is tökéletes.

Rajzkészlet használatának előnyei

A rajzkészletben minden benne van, egy helyen, ami kreatív tevékenységhez szükséges lehet, színes ceruza, grafit ceruza, filctoll, zsírkréta, festék, ecset, radír, hegyező, színező, papír. jól zárható dobozban van, ami nagyon praktikus, mivel könnyen szállítható. Magával viheti bárhova a gyermek a rajzkészletet rajzolni. Így akár egy hosszú út során is feledhetetlen időtöltés lehet vele alkotni, de egy hosszabb kórházi, orvosi várakozás közben megfelelően is lekötheti a csemetét. Bármely korosztály számára használható egyszerű hobbyként, időkitöltésként vagy már-már művészi dolgok készítéséhez is. Ezen kívül kíváló ajándék mindenki számára.

Alkoss! Használd bátran a rajzkészletet! Csak nyerhetsz vele, mert egy igazi, minőségi időtöltés.