Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 12
Gyártó

Rajztábla

Mágnestábla és a rajztábla

A rajztábla az iskolai kötelező eszközök közül fontos szerepet tölt be a rajz és a technika órákon is. A mágnestábla, a mágneses letörölhető tábla pedig irodai, azaz munkai vagy oktatási, esetleg kreatív szerepet tölthet be nagy eséllyel a hétköznapokon és hétvégéken.

 

 


7termék 17

Táblafélék

A hagyományos fa, iskolai rajztábla segítségünkre lehet a rajzolás során. Segítségével a papír le van fogatva, biztosan nem mozdul el, így sokkal könnyebb megrajzolni bármit.

A letörölhető táblára fajtájától függően színes vagy fehér krétával lehet alkotni, vagy filccel, krétamarkerrel. Készíthetünk különböző rajzokat, jegyzeteket, majd letörölhetjük, és újra hasznosíthatjuk az üres felületüket.

A mágnestáblát oktatási célra és irodában használhatjuk leggyakrabban. Külső elemeket, például mágneseket, képeket rögzíthetünk a táblához.

Ezekhez tudjuk használni a különféle táblákat

Különböző játékokhoz, oktatáshoz, kreatív időtöltésekhez, szabad alkotáshoz, iskolába vagy akár otthonra is kíváló a rajztábla. Tökéletes rá írni, rajzolni, feljegyezni dolgokat, matematikai egyenleteket gyakorolni rajta, de számtalan más dologra is lehet használni.

A rajztáblák, mágneses táblákkal nagyon klassz játékokat lehet játszani, tökéletes időtöltés lehet a használatuk bármilyen kreatív foglalkozáshoz, de prezentációhoz, tanuláshoz, dekoráláshoz is hasznosítható mindegyikük.