Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Adventi naptár, kellékek

Az adventi kalendárium egy olyan kedves gesztus mások felé, mely felejthetetlen élményt ajándékoz minden egyes napra, egészen karácsonyig. A saját kezűleg elkészített adventi naptárhoz viszont nem könnyű megfelelő kellékeket, alapanyagokat és a benne található apróságokat, finomságokat meglelni.


1termék 11

Az adventi kalendárium története

Az adventi kalendárium története az 1900-as évekbe nyúlik vissza. Németországban egy édesanya találta ki, hogy Gerhard nevű kisfiát meglepi minden nap egy kis aprósággal, hogy a karácsonyig tartó időszak nyugodtabb, örömtelibb legyen a számára. Később ez a kisfiú, Gerhard Lang, vállalkozó lett, majd létrehozta az adventi kalendáriumot, hogy ezt az örömet továbbadja, a karácsonyvárás időszakát még izgalmasabbá tegye minden kisgyermeknek. Így az édesanyja által kitalált adventi naptárat tovább fejlesztette, hogy mindenkihez eljuthasson. Azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvend e kedves gesztusnak induló dolog, ami érhető is.

Adventi naptár kellékeit így leld meg

Az adventi kalendáriumban található apróságok, legyen szó édességről, vagy személyre szabott, apró ajándékokról, kozmetikumokról, ajándéktárgyakról, játékokról, kedvességet csempésznek a mindennapokba és örömet. Viszont nem könnyű meglelni, milyen dolgok kerüljenek a naptárba egyáltalán, hogy akinek adjuk, az maximálisan átélhesse az örömet és várakozást, ne csalódjon egy kibontott ablakban sem. Érdemes az ajándékozott szokásait végigvenni, végiggondolni, minek örül igazán. Egy finom csoki? Egy matrica? Valami apró tárgy? Kozmetikum? Kreatív ötlet? És ahhoz mérten választani az ablakokba meglepetéseket.

Ezzel dobhatod még fel az adventi naptárat

Az adventi naptárnál nem csak a belső okozhat örömet és a kibontogatott ajándékok, hanem a külcsín is. Érdemes eredeti ötleteket, alapanyagokat vadászni hozzá, személyesebbé tenni színekkel, matricákkal és ünnepélyesebbé, a karácsonyhoz köthetővé.

Éld meg a várakozás izgalmát

Karácsonyig éld meg a várakozás izgalmát. Készíts saját kezűleg másoknak adventi kalendáriumot, hogy meglepd őket. Vagy élvezd ki a visszaszámlálás adta lehetőségeket, örömeket, melyeket a kalendárium ad számodra.

Az adventi kalendárium a maga apró ajándékaival, meglepetéseivel vagy épp finomságaival nagyszerű élményt adhat mindenkinek. Készíteni saját kezűleg és kapni is hatalmas öröm!