Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 74
Ceruza keménység
Ceruzatest
Lapok típusa
Méret
Gyártó

Adventi naptár ajándékötletek

Készítsd magad el az adventi naptárat!

Adventi naptár a karácsony egyik legfontosabb, legizgalmasabb velejárója. A mindennapi, érdekfeszítő várakozás, mely egészen karácsonyi eltart, a kíváncsiság, mi lapulhat a naptár kis ablakaiban, melyből minden nap csak egyet lehet kibontani…Izgalmas dolog elkészíteni, de kapni is!


48termék 148

Erre lesz szükséged adventi naptár készítéséhez!

Ha szívesen készíted magad el az adventi naptárat a készen vásárolható helyett, akkor egy kis kreativitásra, kézügyességre és némi képzelőerőre lesz szükséged. Sokkal személyre szabottabb adventi naptárat készíthetsz és még nagyobb örömet zsebelhetsz be saját, kreatív ötleteiddel és azzal, hogy te készíted. A cél a hangolódás az ünnepre, a karácsonyra és az örömszerzés.

Adventi naptár ajándékötletek

Tehetsz a naptárba finom édességeket, kozmetikumokat, de apró kedvességeket, ajándéktárgyakat is. Kerülhet az adventi kalendáriumba karácsonyfadísz, közelebb hozva a karácsonyt ezzel. Apró lakásdísz, ablakdísz is kerülhet bele. Különféle matricák, dekorgumik is feldobhatják az ajándékozás ezen formáját. De kerülhet bele toll, ceruza, notesz, színező, radír, kreatív holmi, hajgumi, ékszer, nyomda, és bármilyen apró, örömet okozó dolog. A lényeg, hogy változatos legyen, színes, és aki kapja, örüljön neki. Az ajándékötleteknek leginkább a méret szab csak határt, a képzelet nem.

Válassz egyedi formát az adventi naptárnak, dobd fel karácsonyra jellemző színekkel, mintákkal és hozd közelebb az ünnepeket a megajándékozottad számára.