Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
1 - 7
Gyártó

Karácsonyi nyomda

Dobd fel karácsonyi nyomdával a napod és a dekorációt is. Rengeteg mindenre jó lehet egy-egy remek nyomdajel. Még olyanok dolgoknál is nagy hasznát veheted, amelyekre nem is gondolnál. Könnyítsd meg a csomagolást, dekoráció készítést vagy kézműveskedj, vagy használd szórakoztató időtöltésként a nyomdát.


2termék 12

Karácsonyi nyomda? Hát persze!

Tedd egyedivé az ajándékok csomagolását, használd dekoráláshoz, vagy szórakoztató időtöltésként is hasznos lehet a karácsonyi nyomda. Karácsonyfa, hóember, hópehely, mikulás, ajándékcsomag, angyalka, hógömb, mézeskalács, gyertya, csizma, koszorú, csengettyű vagy felirat készülhet egy mozdulattal, mely tartósan ott marad a legtöbb felületen, akár papíron, akár textilen.

Ezekre a dolgokra tudod használni a karácsonyi nyomdát

A karácsonyi nyomda egy szórakoztató időtöltés kisgyermekeknek, így ajándékba is adhatod. Közösen alkothattok vele, de nagyszerűen leköti egyedül is a csemetét a nyomdázás. Tökéletes önkifejezési mód lehet, de egy rajz, mű kiegészítője is. Mindezek mellett képeslapra, levélre, ajándékok csomagolására is nyomdázhatsz vagy nyomdázhattok közösen, ezzel egyedivé téve. Szépséges, a megszokottól eltérő karácsonyi dekorációk, ablakdíszek, asztaldíszek készíthetőek egy karácsonyi nyomda segítségével.

Karácsonyi nyomdával megkönnyítheted az ajándékcsomagolást, levélírást, dekorálást és egy jó móka is lehet a nyomdázás.