Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Karácsonyi mintás papírok

Karácsonyi mintás papírok sokoldalúan felhasználhatóak

A karácsonyi mintás papírok számos karácsony körüli teendőre hasznosak lehetnek. Nagyszerű alapanyagok kézműves, kreatív dolgokhoz, ajándékcsomagoláshoz, vagy különböző karácsonyi dekoráció készítéshez is.


6termék 16

Így használd a karácsonyi mintás papírokat!

Karácsony mintás papírok nagyon sok mindenben segíthetnek a karácsonyi forgatag során. Tökéletes alapanyagok lehetnek több kreatív, kézműves hobbyhoz is, mint például a papírhajtogatás, azaz origami vagy a quilling.

Kedvünkre ragaszthatjuk, vághatjuk mintára, festhetjük az alap mintát felhasználva. Befedhetünk vele felületeket. Készíthetünk egyedi naplót, kreatív füzetet, évtervezőt vagy díszíthetjük vele azokat.

Mintás papírból készíthető asztali vagy ablak dekoráció is. Mivel a papír már eleve karácsonyi mintás, nagyban megkönnyítheti a dolgunkat, nem kell színezni, festeni, csak formára hajtogatni vagy kivágni egy sablon segítségével.

Mindezek mellett gyönyörű, egyedi csomagolás készíthető belőlük az összes karácsonyi ajándékra.

Karácsonyi mintás papírokkal a könnyebb karácsonyért!

A karácsonyi mintás papírok nagyban leegyszerűsítik és megkönnyítik a karácsonyi díszítést, ajándékcsomagolást, dekor készítést, de még a kreatív időtöltéseket is segíthetik!